home design 800x400
home design 1170Χ320

Αποχωρεί από το Πρωτάθλημα ο Προίτος Νέας Τίρυνθας μέχρι να μπουν απινιδωτές και γιατροί στα γήπεδα

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Σάκης Σαράντης πέθανε μετά από ανακοπή στο γήπεδο του Δρεπάνου όπου δεν υπήρχε ο κατάλληλος ιατρικός εξοπλισμός
Προίτος Νέας Τίρυνθας

Ο Προίτος Νέας Τίρυνθας θέτει όλους τους αρμόδιους προ των ευθυνών τους για τη μη ύπαρξη απινιδωτών σε όλα τα γήπεδα της Αργολίδας κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 46χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας Σάκη Σαράντη μετά από ανακοπή που έπαθε στο ματς με τον Εθνικό Τολού, στο Δρέπανο.

Ο αθλητικός σύλλογος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α2 μέχρι τη χορήγηση αυτόματων απινιδωτών στους αγωνιστικούς χώρους και καθορισμένη λίστα Ιατρικού, Νοσηλευτικού προσωπικού με την σχετική επάρκεια.

Να σημειωθεί πως ο θάνατος του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή προκάλεσε την αντίδραση της ΕΠΟ η οποία έθεσε τους Δήμους προ των ευθυνών τους, με την ΚΕΔΕ να απαντά παραθέτοντας το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Την ίδια στιγμή αντί οι τοπικοί αρμόδιοι φορείς να συνεργαστούν μεταξύ τους για να επιλύσουν το πρόβλημα, έστω και εκ των υστέρων, ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση της ομάδας:

Προίτος Νέας Τίρυνθας ανακοίνωση

Τα συλλυπητήρια για το θάνατο του Σάκη Σαράντη

«Το Διοικητικό Συμβούλιο οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και ολόκληρη η οικογένεια του ΓΠΣ Προίτου, εκφράζει την οδύνη όλων μας για την ξαφνική απώλεια του φίλου και ποδοσφαιριστή μας Σάκη Σαράντη. Ο θάνατος του αποτελεί σοκ και πόνο για όλους μας.

Οι λέξεις μοιάζουν ανεπαρκείς αυτές τις δύσκολες ώρες οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του και τους αγαπημένους του.

Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας φίλε Σάκη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis