Home design

Αργολίδα: Περιορισμένα προβλήματα από την κακοκαιρία – Κατέβασε νερά το ποτάμι στο Άργος (Pics)

Στο Άργος κατέβασε νερά το ποτάμι λόγω της παρατεταμένης βροχόπτωσης, ξυπνώντας εφιαλτικές μνήμες από το παρελθόν – Έφραξε ρέμα κοντά στους Μύλους

Περιορισμένα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε τις νυχτερινές και πρωινές ώρες την Αργολίδα, με τον καιρό να παραμένει βροχερός μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου, πριν βγει και πάλι ο ήλιος.

Οι κεραυνοί έσκισαν τον ουρανό στο Ναύπλιο και σε άλλες περιοχές του νομού τα ξημερώματα.

Στο Άργος κατέβασε νερά το ποτάμι λόγω της παρατεταμένης βροχόπτωσης, ξυπνώντας εφιαλτικές μνήμες από το παρελθόν. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς η κατάσταση δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι υπό πλήρη έλεγχο.

Στο σπίτι οι μαθητές

Να σημειωθεί πως χθες εστάλη μήνυμα από 112 που έκανε λόγο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και συνιστούσε περιορισμό στις μετακινήσεις και λήψη μέτρων προστασίας.

Αυτό οδήγησε τους τέσσερις δήμους της Αργολίδας να αποφασίσουν να μην ανοίξουν καθόλου τα σχολεία σήμερα, για λόγους ασφαλείας.

Έφραξε ρέμα κοντά στους Μύλους

Μεταξύ άλλων μηχανήματα του Δήμου Άργους Μυκηνών και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας χρειάστηκε μνα επιχειρήσουν σε ρέμα αποστράγγισης στην παραλιακή Νέας Κίου – Μύλων για την απομάκρυνση φερτών υλικών και μπάζων που είχαν φράξει την ροή του νερού προς την θάλασσα.

Ο Κολοσούρτης και η πορεία των καιρικών φαινομένων

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον Κολοσούρτη, λόγω πτώσης βράχων οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το οδόστρωμα μετά από επέμβαση της Π.Ε. Αργολίδας.

Η κακοκαιρία αυτή τη στιγμή δείχνει να υποχωρεί στην Πελοπόννησο και να κατευθύνεται σε άλλες περιοχές ανατολικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΜΥ σε νέο επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Σχόλια

Exit mobile version