Home design
home design

Πολιτιστικό συναπάντημα στο Άργος

Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πολιτιστικό συναπάντημα στο Άργος
Κοπή πίτας Πολιτιστική Αργολική Πρόταση (3)

Το Σάββατο Ιανουαρίου, στον πολυχώρο «Νικόλας Ταρατόρης» της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, με μεγάλη συμμετοχή επισήμων, μελών και φίλων. Ένα πολιτιστικό συναπάντημα στο Άργος.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο αιδεσιμότατος πατήρ Βασίλειος Δέδες της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Άργους. Πολλοί ήταν οι επίσημοι καθώς και οι εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Παρέστησαν:

  • Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι Αντιδήμαρχοι Άργους Δημήτρης  Κρίγγος, Μάριος Ρέσκος και Γιώργος Σαρρής και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης.
  • Οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας.
  • Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας και Πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης.
  • Οι υποψήφιοι βουλευτές Σόνια Ταντάρου – Κρίγγου (ΝΔ) και Γιώργος Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ).
  • Οι Πρόεδροι Συλλόγων: Θεοδόσης Σπαντιδέας (Σύλλογος Ναυπλίου “Παλαμήδης”), Γιώργος Κόνδης (Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας), Γιώργος Αν. Γιαννούσης (Πρόεδρος Αργολικής Βιβλιοθήκης Ιστορίας & Πολιτισμού), καθώς και η Βασιλική Καχριμάνη ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Αργείων “Ο Δαναός”.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το διήγημα του Νίκου Τσιφόρου «Η ιστορία μιας Βασιλόπιτας» από την Πόπη Κούγια – Γλατζίνα, μέλος της θεατρικής ομάδας.

Παράλληλα, λειτούργησε Έκθεση έργων των τμημάτων Ζωγραφικής και Πλεκτικής.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, χάρη στο δίωρο λαϊκό πρόγραμμα που παρουσίασαν ο Βαγγέλης Ζερβόπουλος, ο Γιώργος Μουσταΐρας και ο Θεόφιλος Μετασίδης.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis