home design 800x400
home design 1170Χ320

Κ. Μάκαρης: «Όχι στην κατασπατάληση δημοτικού χρήματος» – Αισιοδοξία για «Νέα Εποχή» στο Ναύπλιο (Βίντεο)

Η δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή» προχώρησε στην κοπή της πίτας της – Τι δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μάκαρης
Κοπή πίτας Νέα Εποχή (2)

Μέσα στην κατάμεστη από υποψήφιους και φίλους της παράταξης, αίθουσα του Napoli di Romania στην παραλία του Ναυπλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Δημοτικού Συνδυασμού «Νέα Εποχή».

Ανταλλάχθηκαν ευχές για προσωπική υγεία και ευτυχία όλων, όπως και για επιτυχία και νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Το φλουρί δεν ήταν ένα αλλά πέντε, με αντίστοιχα εντυπωσιακά δώρα για τον κάθε ένα από τους πέντε τυχερούς. Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της βραδιάς.

Ο κ. Μάκαρης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την προσφορά τους στον αγώνα της «Νέας Εποχής», μίλησε και για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί πανελληνίως ως προς τον οικονομικό έλεγχο των Δήμων της χώρας, τονίζοντας την ανάγκη περιορισμού της κατασπατάλησης του Δημοτικού Χρήματος.

Αναφέρθηκε, δε, ιδιαιτέρως στον έλεγχο στον οποίο υπόκειται πλέον και η ΔΕΥΑΝ, και τον οποίο ο ίδιος προσωπικά ξεκίνησε και επιμελείται, ακριβώς λόγω των -όπως επισημαίνεται- «απαράδεκτων οικονομικών ατασθαλιών» που γίνονται εις βάρος των φόρων που οι ίδιοι οι Δημότες καταβάλουν μέσω των λογαριασμών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Τελειώνοντας τον Ευχετήριο λόγο του, ο κ. Μάκαρης εξέφρασε την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη του στο κριτήριο των ψηφοφόρων του Δήμου μας ως προς την επιλογή της μελλοντικής διοίκησης του Δήμου Ναυπλιέων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis