home design 800x400
home design 1170Χ320

Πότε θα γίνει ασφαλτόστρωση στα τμήματα που ενώνουν την Αγία Ελεούσα με Λευκάκια και Πυργιώτικα

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δίνει απαντήσεις για τα δύο οδικά τμήματα τα οποία παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα.
Κωστούρος δηλώσεις

Για τα όσα σχεδιάζονται για τα οδικά τμήματα Αγία Ελεούσα – Λευκάκια και Αγία Ελεούσα – Πυργιώτικα αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Ο κ. Κωστούρος επισήμανε πως το τμήμα Αγία Ελεούσα – Λευκάκια είναι ένα πολύ προβληματικό κομμάτι του οδικού δικτύου, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο τμήμα Αγία Ελεούσα – Πυργιώτικα.

Ακόμα ανέφερε πως, «λόγω αστοχίας υλικού σε έργο της ΔΕΥΑΝ στα συγκεκριμένα τμήματα πριν από το 2012, οι βλάβες είναι τόσο συχνές και σοβαρές που οι υπηρεσίες δεν μπορούν ούτε να το επισκευάσουν».

Καταλήγοντας ο δήμαρχος Ναυπλιέων ανέφερε πως «η ΔΕΥΑ Ναυπλίου έχει υπογράψει προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια και έχει δημοπρατηθεί το έργο, έτσι ώστε να γίνει η αλλαγή του αγωγού στο τμήμα Αγία Ελεούσα – Λευκάκια και στη συνέχεια θα γίνει η ασφαλτόστρωση».

Το ίδιο ισχύει και για το τμήμα Αγία Ελεούσα – Πυργιώτικα, όπου η ΔΕΥΑΝ έχει ήδη ξεκινήσει έργο για την αλλαγή του αγωγού ώστε και εκεί να γίνει μετά η ασφαλτόστρωση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα επισήμανε ο Δημήτρης Κωστούρος:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis