home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Δέμα με πάνω από μισό κιλό κάνναβης παρέλαβαν δύο 23χρονοι

Σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά και για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απείθειας και της επικίνδυνης οδήγησης
19.1.2023 messinia narkwtika syllipseis

Δέμα με πάνω από μισό κιλό κάνναβης παρέλαβαν δύο 23χρονοι στην Καλαμάτα και ενώ οι αστυνομικοί προσπάθησαν με τη χρήση ηχητικών σημάτων και υποδείξεων, να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δύο, αυτός ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς διέφυγε προσωρινά, ρίχνοντας παράλληλα στο έδαφος το δέμα, το οποίο ανευρέθηκε. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν, χθες (18.1.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο 23χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά και για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απείθειας και της επικίνδυνης οδήγησης. 

Ειδικότερα, χθες (18.1.2023) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν από τους συλληφθέντες να μεταβαίνει με δίκυκλη μοτοσικλέτα σε εταιρεία μεταφορών, να παραλαμβάνει δέμα, το οποίο περιείχε 2 ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 540 γραμμαρίων και να αποχωρεί.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί προσπάθησαν με τη χρήση ηχητικών σημάτων και υποδείξεων, να τον ακινητοποιήσουν, πλην όμως, ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς διέφυγε προσωρινά, απορρίπτοντας παράλληλα στο έδαφος το δέμα, το οποίο ανευρέθηκε. 

Ακολούθως, ο ανωτέρω εντοπίσθηκε να κινείται προς την οικία του έτερου 23χρονου, με τον οποίο, όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, θα διακινούσαν μαζί τις ποσότητες κάνναβης.

Ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του τελευταίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 48 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis