home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μίλτος Χρυσομάλλης: Η ατάκα του βουλευτή Μεσσηνίας για τον Γιώργο Παπανδρέου που άναψε φωτιές

Πώς ο κος Χρυσομάλλης συνδύασε τον πρώην πρωθυπουργό με τον τέως βασιλιά – Η αντίδραση του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ
Μίλτος Χρυσομάλλης

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης, βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ήταν μεταξύ των «γαλάζιων» στελεχών που παρέστησαν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ήταν προσκεκλημένος σε εκπομπή, όπου είπε μία ατάκα που άναψε φωτιές.

Σε συζήτηση για το αν έπρεπε να κηδευτεί ο τέως μονάρχης με τιμές αρχηγού κράτους είπε κάτι για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου το οποίο δεν έμεινε ασχολίαστο από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:

«Αν ο Γιώργος Παπανδρέου, που έφερε τα μνημόνια, γερός να είναι και να ζήσει πολλά χρόνια, δεν θα έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους. Θα κριθεί πολιτικά;», σημείωσε ο «γαλάζιος» βουλευτής Μεσσηνίας.

Ο Δημήτρης Μάντζος εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ απάντησε ως εξής, παραθέτοντας και το σχετικό βίντεο: «Αμετανόητα πιστός στα ένστικτα της αντιμνημονιακής Πλατείας και στις φαντασιώσεις του Ζαππείου. Η ΝΔ οφείλει να καταδικάσει άμεσα τους απρεπείς, ανιστόρητους και διχαστικούς χαρακτηρισμούς του βουλευτή της για τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis