home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Εκτός από το Ναύπλιο η παράταξη Ορφανού θα έχει γραφείο και στην Ασίνη

Δεύτερο γραφείο του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας»

Γραφείο του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας» θα λειτουργεί στην Ασίνη, όπως γνωστοποίησε ο επικεφαλής του Δημήτρης Ορφανός. Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων αναφέρει γι’ αυτή την εξέλιξη:

«Παρά τα εμπόδια που θέλησαν να μου βάλουν κάποιοι τοπικοί παράγοντες, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την λειτουργία ενός καινούργιου γραφείου του συνδυασμού μας στην Ασίνη εκτός απ’ αυτό που ήδη λειτουργεί τους τελευταίους μήνες στο Ναύπλιο.

Η Ασίνη είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα μου και έχει για μένα όχι μόνο συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα γιατί δεσμεύομαι ότι με την εκλογή μου ως Δήμαρχος θα ικανοποιήσω το χρόνιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Ασίνης για την αγορά του εν λόγω ακινήτου (ανεμπόδιστα και χωρίς δικαστικές διαμάχες απ’ τον οποιοδήποτε άλλον που ενδεχομένως να το είχε μισθώσει για οποιαδήποτε άλλη χρήση) από τη δημοτική αρχή και τη μετατροπή του σε ένα όμορφο κοινόχρηστο χώρο (πλατεία) που τόσο πολύ λείπει στο χωριό.

Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω για την Ασίνη στην παρούσα χρονική στιγμή… Τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάς”.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button