home design 800x400
home design 1170Χ320

Χειμώνας στο «καλοκαιρινό» Τολό με ποδήλατα και η μυστηριώδης ιστορία με τον παπά

Ξεκινώντας από το κάμπινγκ στην Πλάκα Δρεπάνου με προορισμό το καλοκαιρινό παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο της Αργολίδας (Βίντεο)
Ποδηλατάδες Τολό

Διακοπές στο «καλοκαιρινό» Τολό κάνουν τρεις έφηβοι με τα ποδήλατά τους, αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Ξεκινώντας από το κάμπινγκ στην Πλάκα Δρεπάνου με προορισμό το καλοκαιρινό παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο της Αργολίδας, οι «Ποδηλατάδες» εξερευνούν την περιοχή και παράλληλα γοητεύονται από το ανεξήγητο.

Στα πλαίσια αυτά διασκεύασαν μία περίεργη ιστορία για τον παπά με τα μακριά νύχια, που ο θρύλος τον φέρει να εμφανίζεται μυστηριωδώς τις νύχτες σε έναν συγκεκριμένο δρόμο κάνοντας οτοστόπ.

Το βίντεο γυρίστηκε την περίοδο των Χριστουγέννων όπου φέτος η καλοκαιρία επέτρεψε αρκετό κόσμο να εξορμήσει σε κοντινές στην Αθήνα παραθαλάσσιες περιοχές, όπως το Ναύπλιο και τα πέριξ αυτού αξιοθέατα.

Οι «Ποδηλατάδες» είναι μια παρέα νεαρών που ταξιδεύει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με τα ποδήλατα τους και εξιστορούν τις περιπέτειες τους μέσω τραγουδιών αλλά και των τοπίων που καταγράφουν στα βίντεο τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis