home design 800x400
home design 1170Χ320

Αμερικανός Μπασκετμπολίστας «παίζει μπάσκετ» σε κελί φυλακών της Τρίπολης

11 χρόνια τον αναζητούσε η Ιντερπόλ για βιασμό τουρίστριας στην Κρήτη
μπασκέτα

Για 11 ολόκληρα χρόνια συνέχιζε να ζει στην Ελευθερία και να πιστεύει ότι γλύτωσε από την τιμωρία για την αξιόποινη πράξη που φέρεται να τέλεσε στο Ρέθυμνο, όταν συμμετείχε σε αγώνες με την ομάδα του. Πλέον όμως ήρθε η ώρα να απολογηθεί στην δικαιοσύνη.

Ο 33χρονος σήμερα μπασκετμπολίστας κατηγορείται για τον βιασμό μιας 46χρονης (57χρονης σήμερα) γυναίκας από την Δανία, η οποία βρισκόταν εκείνη την περίοδο στο Ρέθυμνο για διακοπές.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, στην διάρκεια του 2022 όμως, η INTERPOL κατάφερε και να εντοπίσει τα ίχνη του, να του περάσει «χειροπέδες» και εν συνεχεία να τον παραδώσει στις ελληνικές αρχές για τα περαιτέρω.

Έτσι ο Αμερικανός μπασκεμπολίστας βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως, όπου και θα παραμένει μέχρις ότου η υπόθεσή του να συζητηθεί στα ελληνικά δικαστήρια.

Ο Αμερικανός αρχικά είχε προσφερθεί να βοηθήσει το φερόμενο θύμα να βρει την κόρη της που είχε αργήσει σε κάποιο μπαρ του Ρεθύμνου και στην συνέχεια την οδήγησε στο διαμέρισμά του όπου φέρεται να την βίασε και να την έκλεψε.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis