home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Η Μαριλένα Πουρούλα υποψήφια με τον Κώστα Μάκαρη

Θα είναι υποψήφια για το δήμο Ναυπλιέων στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή».
Μάκαρης Πούρουλα

Η Μαριλένα Πουρούλα είναι η νέα προσθήκη στη δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη και θα είναι υποψήφια για το δήμο Ναυπλιέων στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή».

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Ζώντας στην πόλη του Ναυπλίου και ανήκοντας στην νέα γενιά, με λύπη διαπιστώνω εδώ και πολύ καιρό ότι η νεολαία με την παρούσα Δημοτική Αρχή απουσιάζει παντελώς από τις δημόσιες δραστηριότητες.

Και όμως η Ιστορική μας πόλη, ο Ιστορικός μας Δήμος με τα πολλά και χιλιοειπωμένα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, μπορούσε πολλά να εναποθέσει στην νέα γενιά, αν υπήρχε πρόγραμμα συγκεκριμένων δραστηριοτήτων, σχέδιο δράσης και πρόσωπα που να εμπνέουν τους νέους.

Για να πάψει αυτή η αδιαφορία προς την νέα γενιά και για να αναληφθούν δραστηριότητες που θα τις αναθέτουν σημαντικό ρόλο στα δημοτικά δρώμενα, αποφάσισα να ταχθώ στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου κ. Κων/νου Μάκαρη, να ενταχθώ στον συνδυασμό του και να δραστηριοποιηθώ στα προγράμματα των νέων, όπως είναι η εκπαίδευση, αθλητισμός, προληπτική ιατρική, ενημέρωση ευάλωτων ομάδων κ.λ.π.

Ιδιαίτερη επιθυμία μου είναι να συμβάλλω με τις ιδιαίτερες γνώσεις μου, που έχω αποκτήσει στον τομέα της μαιευτικής και στην εκπόνηση ενός σχεδίου ιεραρχημένων δράσεων, όπως ψυχοσωματικής προστασίας των εγκύων, κέντρο προστασίας γονέων κ.λ.π.

Είμαι πεπεισμένη και συγχρόνως αισιόδοξη ότι με την καθοδήγηση του κ. Μάκαρη, αλλά και με την συμπαράσταση πλειάδας ικανών στελεχών που πλαισιώνουν αυτό του το εγχείρημα όλα θα έχουν ίσιο τέλος».

Μάκαρης Πούρουλα

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis