home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΥγείαFeaturedFirst Featured

Νέο Μαιευτήρα – Γυναικολόγο απέκτησε το Νοσοκομείο Άργους

Ορκίστηκε χθες 11/01 ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος κ. Κουτσούλης Δημήτριος

Καινούριο Μαιευτήρα – Γυναικολόγο αποκτά το Νοσοκομείο Άργους, καθώς χθες Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2023 ορκίστηκε ο γιατρός Κουτσούλης Δημήτριος, κλάδου ιατρών ΕΣΥ στο Ιατρικό Δυναμικό της Ν.Μ. Άργους.

Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας ανέφερε πως «με την βοήθεια του κ. Κουτσούλη Δημητρίου, αναμένεται να ενισχυθεί η λειτουργία της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής, ώστε να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό οι υγειονομικές ανάγκες του πληθυσμού της Αργολίδας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικήτριας του Γ.Ν. Αργολίδας:

«Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας, Κασνακτσόγλου Γεσθημανή, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του Μαιευτήρα – Γυναικολόγου κ. Κουτσούλη Δημητρίου, κλάδου ιατρών ΕΣΥ στο  Ιατρικό Δυναμικό της Ν.Μ. Άργους, ο οποίος χτες 11-1-2023 ορκίστηκε παρουσία της ίδιας και του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Μπιμπή Γεώργιου.

Ο κ. Κουτσούλης Δημήτριος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μετεκπαίδευση στην Παθολογία Κύησης. Έχει εξειδικευτεί στην γυναικεία υπογονιμότητα και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και έχει εργαστεί στο Γ.Ν.Τρίπολης ως Επικουρικός Ιατρός.

Με την βοήθεια του κ. Κουτσούλη Δημητρίου, αναμένεται να ενισχυθεί η λειτουργία της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ώστε να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό οι υγειονομικές ανάγκες του πληθυσμού της Αργολίδας.»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button