home design 800x400

Μαντζούνης: Δεν ασχολούμαστε με δημάρχους και δημοτικές εκλογές – Μαζί με Νίκα μέχρι τέλους

Μακριά από την προεκλογική μάχη των αντιπάλων υποψηφίων δημάρχων ο νέος αντιπεριφερειάρχης

Μακριά από τις κακοτοπιές, τις παγίδες και τα παρατράγουδα που μπορεί να δημιουργήσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι δημοτικές εκλογές στις παράλληλες εκλογές για την περιφέρεια, στέκεται με δήλωσή του ο νέος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαντζούνης, ξεκαθαρίζοντας από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, τη στάση που θα κρατήσει κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο νέος αντιπεριφερειάρχης παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα βρίσκεται μαζί με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του anagnostis.org σχετικά με το μέλλον της παράταξης Νίκα, με δεδομένα όσα έχουν γραφτεί περί διαδοχής του στη θέση του επικεφαλής, είπε:

«Δεν θα σχολιάσω τις αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης. Η απόφαση αν θα είναι υποψήφιος ο Νίκας είναι απόφαση δική του και των συνεργατών του. Εμείς είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τους Πελοποννήσιους και αυτό θα κάνουμε. Στηρίζουμε τον Παναγιώτη Νίκα, μέχρι το τέλος».

Αίσθηση πάντως προκαλεί και η δήλωση του αντιπεριφερειάρχη σχετικά με τους δήμους και τους νυν και υποψήφιους δημάρχους:

«Υπηρετούμε το θεσμό της αυτοδιοίκησης και έχουμε καλή συνεργασία με τους δήμους. Όμως, δεν θα κάνουμε υποδείξεις στους δήμους και στους δημάρχους, ούτε πρόκειται να ασχοληθούμε με τις δημοτικές εκλογές».

Γνωρίζοντας τις καραμπόλες που μπορεί να συμβούν μεταξύ των εκλογών του Α΄ και Β΄ βαθμού της αυτοδιοίκησης, ο κος Μαντζούνης κρατάει αποστάσεις και το ίδιο φαίνεται ότι θα πράξει και η παράταξή του. Η δήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι ο κος Μαντζούνης θα είναι αυτός, ο οποίος θα αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της παράταξης Νίκα στην Αργολίδα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σχόλια

Exit mobile version