home design 800x400
home design 1170Χ320

Με συναυλία βραβευμένων σολίστ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα «Ο Δαναός»

Την συναυλία επιμελείται και προλογίζει ο διακεκριμένος Μουσικολόγος-Κριτικός Μουσικής, κ. Κων/νος Π. Καράμπελας-Σγούρδας
συναυλία πιάνο

Με συναυλία βραβευμένων σολίστ, σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Βachauer, κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός» την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεών του. Την συναυλία επιμελείται και προλογίζει ο διακεκριμένος Μουσικολόγος-Κριτικός Μουσικής, κ. Κων/νος Π. Καράμπελας-Σγούρδας.

Πριν την έναρξη, θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου, ενώ η συναυλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο GinaBachauer και με τον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα.

print

Θα ομιλήσει ο κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας – Σγούρδας, Πρόεδρος Δ.Σ. των Διεθνών Μουσικών Σωματείων Gina Bachauer και C.V. ΑΙkan – P.J.G. Zimmerman , επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας, κριτικός μουσικής, καθηγητής ανωτέρων θεωρητικών, σύνθεσης & πιάνου, Πρόεδρος Δ.Σ. του Σωματείου Ελλήνων Κριτικών Μουσικής Θεάτρου και Χορού, μέλος της Διεθνούς ‘Ενωσης Κριτικών Θεάτρου, Καλλιτεχνικός Διευθυντής τον Διεθνούς Διαγωνισμού Πιάνου C.V ΑΙkan-P.J.G. Zimmerman και του Πανελληνίου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis