home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

4 στα 4 για τον Φείδωνα Άργους

Η ομάδα από το Άργος επικράτησε εκτός έδρας απέναντι στον Ίκαρο Πετρωτού για την 3η εξ’ αναβολής αγωνιστική.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο 4 στα 4 για τον Φείδωνα Άργους
Φείδων Άργους

Με την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια υποδέχτηκε τη νέα χρονιά ο Φείδωνας Άργους και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στον Ίκαρο Πετρωτού για την 3η εξ’ αναβολής αγωνιστική.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχες επέβαλαν τον ρυθμό τους και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως όμως να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Από τη μεριά του ο Φείδων απείλησε με αντεπιθέσεις και έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 45’ μετά από χαμένο «τετ α τετ» της Γαλάνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φείδων πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, κυριάρχησε και κατάφερε να προηγηθεί στο 68’ με κεφαλιά της Βαλκάνη μετά από κόρνερ της Τριανταφύλλου.

Στο 87’ η Μούγιου με κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας τροφοδότησε την Πάστρα, η οποία διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για την ομάδα μας.

Πλήθος φιλάθλων παρακολούθησε το παιχνίδι, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στο ιστορικό σωματείο του Ικάρου Πετρωτού, τόσο για την ιδιαίτερα αξιόμαχη ομάδα που έχουν δημιουργήσει, όσο και για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην ομάδα μας.

Φείδων (Τότσικας Δ.): Μούγιου Μ.-Σ., Κουκουμάνου, Βαλκάνη, Γκότση, Ξηνταροπούλου, Αρέστη, Μούγιου Μ.-Λ., Τριανταφύλλου, Πάστρα (Κεχαγιά), Γαλάνη, Παραλυκούδη (Τάτα).

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis