home design 800x400
home design 1170Χ320

Γ’ Εθνική: Τρίποντο για την Ένωση Ερμιονίδας μέσα στην Πάτρα

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Ένωση Ερμιονίδας με σκορ 2-1 απέναντι στον ΑΠΣ Πάτραι
Ένωση Ερμιονίδας ΑΠΣ Πάτραι

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Ένωση Ερμιονίδας με σκορ 2-1 απέναντι στον ΑΠΣ Πάτραι για την 8η Αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο ντεμπούτο του Θοδωρή Γιακαλή στον πάγκο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο σύλλογός από την Αργολίδα κυριάρχησε και θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι με τις φάσεις που δημιούργησε. Σκόραραν οι Τσόφλιος με κεφαλιά στο 2′ στο πρώτο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τρέσα και ο Κοτσοβός (έκανε και αυτός ντεμπούτο) με πλασέ στο 27′, ενώ προηγήθηκε πολύ όμορφη ενέργεια και πάσα του Κάλα

Στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος ισορρόπησε τον αγώνα, λόγω και των αλλαγών, πίεσε, πάτησε περιοχή και μείωσε στο 79′ με αυτογκόλ, μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή Στο ίδιο διάστημα η ΑΕ Ερμιονίδας θα μπορούσε να είχε σκοράρει, εάν οι παίκτες μας είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Δημόπουλος, Γερογιάννης, Στανής, Ζέλος (46′ Θεοφάνης), Φούφουλας, Γιαννόπουλος (46′ Λιμάτσι), Ν. Βλασόπουλος (46′ Παπαγεωργίου), Ζελένιτσας (66′ Θ. Βλασόπουλος), Κυβελίδης (64′ Σουγλέρης), Σαμπανέι, Μαστραντωνάκης.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Πονηρός, Κουζής (67′ Λέρμας), Μηλιώτης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μίχος, Τριμπόνιας (94′ Κουρνάρος), Τσόφλιος, Τρέσα (94′ Καραϊ), Κάλα, Κοτσοβός.

Στα άλλα δύο Σαββατιάτικα παιχνίδια σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

  • Πανγυθεατικός-Πανιώνιος 0-2
  • Αίας Γαστούνης-Ρόδος 1-2

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis