Home design
home design

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του – Η επαφή του με το περιβάλλον είναι πολύ περιορισμένη.
Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία», αφού προηγουμένως είχε νοσηλευτεί με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Αττικόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 83χρονος τέως βασιλιάς νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εδώ και αρκετές ημέρες. Δεν είναι διασωληνωμένος, αλλά η επαφή του με το περιβάλλον είναι πολύ περιορισμένη.

Σύσσωμη η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Τα παιδιά του, τα οποία διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, έχουν έρθει στην Αθήνα, ενώ επρόκειτο να φτάσουν και οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη, από την Ισπανία.

Η σύζυγός του, Άννα – Μαρία και τα παιδιά τους βρίσκονται κοντά του καθημερινά, κατά τις ώρες του επισκεπτηρίου της Μονάδας.

Σημειώνεται ότι ο τέως βασιλιάς είχε διακομιστεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα το απόγευμα της 15ης Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προσβληθεί από τον ιό και τον Ιανουάριο του 2022, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Ο τέως βασιλιάς με τη σύζυγό του, είχαν μετακομίσει στο Κολωνάκι από το Πόρτο Χέλι, την περασμένη άνοιξη, προκειμένου να παρακολουθείται από τους γιατρούς του και να βρίσκεται κοντά στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο νοσηλεύεται και σήμερα.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis