Home design
home design

Αποτροπιασμός στη Σπάρτη: Άφησαν νεογέννητα σκυλάκια στο βουνό και πέθαναν από το κρύο

Τα κουτάβια είχαν τοποθετηθεί μέσα σε ένα τελάρο σε ορεινό σημείο του Δήμου Σπάρτης, όπου η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή.
Σκυλιά

Νεογέννητα κουτάβια βρήκαν φρικτό θάνατο από υποθερμία στη Λακωνία, καθώς αφέθηκαν αργά το βράδυ στο βουνό, όπου η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ χαμηλή. Τα άτυχα σκυλάκια είχαν τοποθετηθεί μέσα σε ένα τελάρο έχοντας αφεθεί σε ορεινή περιοχή στη Σπάρτη, όπως καταγγέλλουν φιλόζωοι της περιοχής.

Η φιλοζωική οργάνωση «Smart Paws – Save A Stray» αναφέρει:

«Η Κατερίνα μας είναι κλεισμένη στο σπίτι, με covid και είπε αυτολεξεί: “Επειδή ακόμα να συνέλθω απο αυτό που είδα. Κάποιος άνθρωπος θεωρεί ότι αν βάλει νεογέννητο πλάσμα χωρίς τη μαμά του σε ένα τελάρο με πετσετούλα απο κάτω, θα ζήσει; Είτε είναι σκυλί, είτε άνθρωπος είτε κλωσόπουλο;

Αυτός ο άνθρωπος έχει παιδιά; Ψηφίζει; Μπορεί να κοιμηθεί; Χρησιμοποιούμε τα λόγια της γιατί όλους μας μας εκφράζει. Στη Σπάρτη η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει σωτηρία. Λυπούμαστε πολύ που το 2023 συνεχίζουν να συμβαίνουν τόσο άσχημα πράγματα και που πρέπει να εξηγούμε στα παιδιά που γνωρίζουμε τι σημαίνουν όλα αυτά.

Αφέθηκαν αργά το βράδυ στο βουνό όπου η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ χαμηλή γιατί νωρίτερα η Δήμητρα που είχε επισκεφθεί το σημείο για να ταΐσει αδεσποτάκι εννοείται πως δεν είχε δει αυτό το τελάρο. Εννοείται πως δεν κατάφεραν κάτω απ’ το ψύχος να επιβιώσουν τη νύχτα. Κάθε μέρα ντρεπόμαστε που συγκαταλεγόμαστε στο ίδιο είδος”».

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis