home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΜεσσηνίαΤαξίδιαΗλείαFeatured

Μεσσηνία και Ηλεία ενώνονται σε μια εναλλακτική ταξιδιωτική εμπειρία

Από Μέλπεια, Σύρριζο και ως την Ανδρίτσαινα - Αυθεντικές εικόνες και αναλλοίωτα φυσικά τοπία σε ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ

Από Μέλπεια, Σύρριζο και ως την Ανδρίτσαινα, ντοκιμαντέρ προβάλλει μια εντυπωσιακή ταξιδιωτική εμπειρία που ξεκινά από την Οιχαλία για να καταλήξει στους ορεινούς όγκους της Ηλείας.

Το δέκατο μέρος της εκπομπής Ταξιθέτες του διαδικτυακού καναλιού VbesTv Messini επιχειρεί να παρουσιάσει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που ξεκινά από την Κάτω Μέλπεια και ολοκληρώνεται στην γραφική Ανδρίτσαινα.

Δύο Νομοί ενώνονται και προσκαλούν τον λάτρη του εναλλακτικού τουρισμού, τον περιηγητή που αναζητά αυθεντικές εικόνες και αναλλοίωτα φυσικά τοπία, να σταθεί στους καταρράκτες της Κάτω Μελπειας, στο γαλήνιο Σύρριζο αλλά και πάνω από την κοιλάδα του ποταμού Νέδα, στο Κακαλετρι και την ατμοσφαιρική Αμπελιώνα, πριν καταλήξει στην πέτρινη αρχόντισσα της Ηλείας την Ανδρίτσαινα.

Ταξιθέτες και παρουσιαστές σε αυτό το επεισόδιο είναι ο Γιώργος Νέζης ο Άρης Μπαρκούρας και ο Γιάννης Λάσκαρης ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια και το μοντάζ έχει ο Γιάννης Πατσαβούρας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Ο αφηγητής του ντοκυμαντέρ έκανε ένα σημαντικό λάθος …Η ατμοσφαιρική όπως την γράψατε ΑΜΠΕΛΙΩΝΑ προφέρετε με τον Η δηλ ειναι θηλυκού γένους …..Η ΑΜΠΕΛΙΩΝΑ ……και ΟΧΙ Ο ΑΜΠΕΛΙΩΝΑΣ …..παρακαλω μια διόρθωση δεν βλάπτει …στην αφήγηση …και φυσικά δεν έγινε καμμία αναφορά στο χωριό όπου υπάρχουν δυο ξενώνες (amleliona retreat – και ο μικρός ξενώνας του σχολείου)το μαγαζάκι του Σπύρου καθώς και το μαγαζί τις παπαδιάς είναι τα δυο μαγαζιά εστιασειs .Λειτουργεί και ξενωνας πανω απο το μαγαζί τις παπαδιάς …και φυσικά υπάρχει και αγροτικό ιατρείο οπου υπηρετεί ιατρός που καλύπτει ολα τα ορεινά χωριά του δήμου οιχαλιας ..Ερώτηση εργασίας γιατί δεν έγινε καμμία αναφορά για το συγκεκριμένο χωριό ??????Παρακαλω μήπως θα πρέπει να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις στη αφήγηση σας για την ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΜΠΕΛΙΩΝΑ …..!!!!!

Διαβάστε ακόμα

Back to top button