home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Πρωτοχρονιάτικο φλουρί από την Άρια στον Μάκαρη

Ποιοι είναι οι 7 πολίτες που συστρατεύονται με τον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων
7 ΑΡΙΑ ΜΑΚΑΡΗΣ

Πρωτοχρονιάτικο φλουρί ή καλύτερα 7 πρωτοχρονιάτικα φλουριά έπεσαν στον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων Κωνσταντίνο Μάκαρη, καθώς εφτά γνωστά ονόματα από την Άρια συστρατεύονται μαζί του και θέλουν να μπουν σε μια «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ». Σίγουρα η παρουσία των 7 ενισχύει την πορεία του συνδυασμού του κ. Μάκαρη στην διεκδίκηση του Δήμου Ναυπλιέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ είναι δυο λέξεις που τα τελευταία χρόνια βιώνουμε στο Δήμο μας και γενικότερα στα χωριά μας…Ήρθε η ώρα πλέον το ΝΑΥΠΛΙΟ και τα ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ να αλλάξουν σελίδα και να μπουν σε μια «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» όπου θα δίνονται λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών και θα αποκτήσουν την ΠΟΙΟΤΗΤΑ που τους αξίζει.

 Μια από αυτές τις κοινότητες είναι και η ιστορική μας ΑΡΙΑ που έχει υποστεί και αυτή την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

 Για τους παραπάνω λόγους αποδεχτήκαμε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων κ. Κων/νου Μάκαρη να συστρατευθούμε μαζί του ώστε να σταματήσει η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ – ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και επιτέλους το ΝΑΥΠΛΙΟ και τα ΧΩΡΙΑ να αποκτήσουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει….  

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΒΑΜΒΑΚΑΣ   ΒΛΑΣΗΣ

ΚΟΡΟΛΗΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕΤΣΙΩΤΗΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΖΑΝΕΤΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ   ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΤΣΙΡΙΚΟΣ  ΝΟΥΛΗΣA»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis