home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία: Αντίθετη στην απόφαση της δημοτικής αρχής για αύξηση των δημοτικών τελών

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων καλείται να ψηφίσει νέες αυξήσεις
ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίθεσή της εκφράζει η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ναυπλίου, καθώς την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων αποφασίζει αύξηση των δημοτικών τελών τα οποία στην οικιακή χρήση θα αγγίξει το 40%, ενώ σε γενική χρήση θα φτάσει το 25% περίπου.

Όπως αναφέρει η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ναυπλίου:

«Δείχνοντας για μια ακόμη φορά το πραγματικό της πρόσωπο η Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Κωστούρου αποφασίζει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 αύξηση των δημοτικών τελών τα οποία στην οικιακή χρήση θα αγγίξει το 40%, ενώ σε γενική χρήση θα φτάσει το 25% περίπου. Αυτή είναι η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

 Υπενθυμίζεται ότι οι αυξήσεις την τελευταία διετία, υπολογίζονται πλέον κοντά στο 100% !

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ουσιαστικά με την πολιτική του χρεοκοπεί τον Δήμο και συγχρόνως φτωχοποιεί τους πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων.

  Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό η κοινωνική ευαισθησία του δημάρχου κινείται στο ναδίρ αφού δείχνει να μη ζει στην σημερινή πραγματικότητα, που έχει δημιουργήσει ασφυκτικές οικονομικές καταστάσεις στα λαϊκά και αδύναμα στρώματα. Συμπλέοντας ο ίδιος με την Κυβερνητική αναλγησία που σφυρίζει αδιάφορα για τις απανωτές αυξήσεις στα καύσιμα, την ενέργεια και τα βασικά είδη διατροφής και μοιράζει «καλάθια της παρηγοριάς», έρχεται τώρα με την αυριανή του απόφαση για την αύξηση των δημοτικών τελών, να δώσει ένα ακόμη χτύπημα στις ήδη άδειες τσέπες των πολιτών του Δήμου Ναυπλιέων.

 «Συγχαρητήρια»  κύριε Δήμαρχε. Συνεχίστε την πολιτική του κυρίου Μητσοτάκη που έχει φτωχοποιήσει το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού.  Δεν τρέφουμε αυταπάτες. Πιστεύετε τα ίδια πράγματα κι ακολουθείτε την ίδια πολιτική. Αλλά, οι εκλογές τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε τοπικό, πλησιάζουν επικίνδυνα. Και τότε θα διαπιστώσετε τις συνέπειες.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis