home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕλλάδαFirst Featured

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στον Πειραιά – Όλα τα βλέμματα στο μεγάλο λιμάνι (Βίντεο)

Κυρίαρχο στοιχείο, τη φωταγώγηση κάθε γειτονιάς με Χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπιόνια, καραβάκια, στολίδια, 3d κατασκευές, τα οποία προσδίδουν γιορτινή ατμόσφαιρα και δίνουν πνοή αισιοδοξίας και ελπίδας

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και ο Πειραιάς φορά τα γιορτινά του και υποδέχεται με λάμψη, φως και ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα τα φετινά Χριστούγεννα.

Το φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το κέντρο της πόλης «ταξίδεψε» στον Πειραιά από την «πρωτεύουσα» των Χριστουγεννιάτικων ελάτων, τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, τους πρόποδες του όρους Χολομώντα και φιλοδοξεί να είναι ένα από τα πιο λαμπερά σε όλη τη χώρα. Έχει ύψος πάνω από 16 μέτρα και έχει στολιστεί με πάνω από 150.000 λαμπιόνια που ξεπερνούν σε μήκος τα 3 χλμ.

Η πλατεία Κοραή έχει μεταμορφωθεί σε παραμυθένιο «Χωριό των Ξωτικών», εμπνευσμένο από τη μαγεία και τη ζεστασιά των Χριστουγέννων, με αναρίθμητα παιχνίδια και θεματικές δραστηριότητες για όλους, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο πνεύμα των εορτών!

Ο Πύργος του Πειραιά, σύμβολο αναγέννησης της πόλης, φωταγωγείται και εφέτος σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα που θα καθηλώσει και θα στρέψει και σε αυτή τη γιορτινή περίοδο όλα τα βλέμματα στο μεγάλο λιμάνι! Μια μοναδική φωταγώγηση, γεμάτη λάμψη, παλμό, φως, συναίσθημα και γιορτινά χρώματα, με φόντο το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας!

Την Πρωτοχρονιά του 2023, ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου, ο Δήμος Πειραιά υποδέχεται το νέο έτος και το πρώτο πλοίο που θα καταπλεύσει στο μεγάλο λιμάνι με ένα συγχρονισμένο show φωτισμών, εντυπωσιακών εναέριων πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών με χρώμα, ρυθμό και ένταση από τον Πύργο του Πειραιά που θα φωτίσει τον Πειραϊκό ουρανό. Ένα μοναδικό υπερθέαμα ορατό και από τις 5 Δημοτικές Κοινότητες της πόλης, το οποίο θα μεταδοθεί με live streaming.

Ο Πειραιάς φορά και φέτος τα γιορτινά του με κυρίαρχο στοιχείο, τη φωταγώγηση κάθε γειτονιάς με Χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπιόνια, καραβάκια, στολίδια, 3d κατασκευές, τα οποία προσδίδουν γιορτινή ατμόσφαιρα και δίνουν πνοή αισιοδοξίας και ελπίδας.

Βίντεο: Michael Miller

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button