home design

Γηροκομείο Ναυπλίου: Ηλικιωμένοι ποζάρουν σε ένα πρωτότυπο ημερολόγιο

Οι αληθινοί πρωταγωνιστές της ζωής αποφάσισαν με την φωτογραφική παρουσία τους και το χαμόγελο τους να συνοδεύουν τους μήνες στη νέα χρονιά

Ένα διαφορετικό Ημερολόγιο αγάπης από το Γηροκομείο Ναυπλίου με τους αληθινούς πρωταγωνιστές της ζωής στην πόλη, που αποφάσισαν με την φωτογραφική παρουσία τους και το χαμόγελο τους να συνοδεύουν τους μήνες στην νέα χρονιά.

Η επιμέλεια του ημερολογίου έγινε από τον πρόεδρο του ιδρύματος Χρήστο Ζέρβα, η φωτογράφιση έγινε από τον Στέφανο Κυριαζή, στην μνήμη της Μαρίνας Οικονόμου, η επιμέλεια σχεδίαση από την Χρύσα Κρίκου, στην μνήμη της γιαγιάς της Ευαγγελίας Λαγογιάννη και το κείμενο “Αμυμώνης 22” είναι από τον  Σπύρο Δ. Κατσιγιάννης.

Γράφει ο Σπύρος Κατσίγιαννης στην «Οδό Αμυμώνης 22»:

«Στο Ναύπλιο που ζω υπάρχει ένα κτήριο, που η ομορφιά του είναι ανθρώπινη και ζεί σκορπισμένη στα δωμάτιά τους, που οι ψυχές ταξιδεύουν ολημερίς με αναμνήσεις έγχρωμες κ ασπρόμαυρες από τα παράθυρά του.

Παιδικές ψυχές, σε σώματα κουρασμένα, χιλιοταξιδεμένα, χορεύουν ακόμα με συναισθήματα την ζωή, αφήνοντας πίσω όσα κληρονομήσαμε εμείς στο πέρασμα τους.

Στο Ναύπλιο που ζω υπάρχει ένα κτήριο, που μέσα του θαρραλέες ψυχές σου θυμίζουν πως όσα και αν κατέχεις, όλα εδώ καταλήγουν και αν κρατήσεις το χέρι τους έχουν τόσα να σου πουν με “αντάλλαγμα” την κατανόηση και την συντροφιά σου».

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version