home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ν. Κίος: Για μια τραπεζική συναλλαγή τρέχουν στο Άργος και στο Ναύπλιο

Χρονιάρες μέρες και μακροχρόνιες ταλαιπωρίες
ΑΤΜ

Εδώ και καιρό τα απανωτά προβλήματα που παρουσιάζει το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Κίο, με διακοπές τροφοδοσίας 10 ημερών επαναλαμβανόμενες, έχει βγάλει τους Κιώτες απ` τα ρούχα τους, αφού για μια τραπεζική συναλλαγή, έστω και απλή ανάληψη θα πρέπει να διανύσουν 5-6 χιλιόμετρα προς το Άργος ή προς το Ναύπλιο.

Μια περιοχή 3.500 κατοίκων εξαρτάται από την διάθεση των υπαλλήλων μιας τράπεζας.

smart
Φωτό Γ. Ρετσίνας

Δικαιολογημένη η αντίδραση των κατοίκων. Όπως ανάρτησε φίλος από την Ν. Κίο: «Για την αλήθεια δεν είναι μόνο 10 μέρες κλειστό  περισσότερο είναι , μάλιστα ανοίγει μια μέρα και κλείνει άλλες 10 από τους “υπεύθυνους”  τώρα υπαλλήλους να τους πω “διαχειριστές” δεν ξέρω , το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν κλείστηκε για μια μέρα από ρεύμα για εργασίες  πήραν  10 τηλέφωνα γιατί έγινε αυτό χωρίς να ενημερωθούν ,  τώρα τι κάνουν  αυτοί που έχουν αναχρηματοδοτηθεί 10 φορές από τα μνημόνια και πέρα,  ενώ όλοι οι πολίτες στην μιζέρια τους να πληρώνουν. Δοξάστε τους  Ευχαριστείστε τους. Μαζί και τους Πολιτικούς υπεύθυνους».

Φωτό: Γ. Ρετσίνας

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ματσαλιαγκας

    Μην ανυσηχειτε, όλα θα τα λύσουν οι ιθύνοντες που ψηφίσατε, ο κος Δ/νων σύμβουλος των 500 00 ευρώ, ο κος τροχαλιας, ο εξ καρυας ορμώμενος, ο ψάλτης, αυτός που ντύθηκε βρακοφορος, ο κολοτουμπας και ολοι αυτοι που την Νέα Κιο από Δήμο πρότυπο την κατάντησαν το χωριουδάκι του Άργους.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis