home design 800x400
home design 1170Χ320

Σοκ στην Αργολίδα: Έπεσε πάνω στη σόμπα και βρήκε τραγικό θάνατο

Οι πυροσβέστες βρήκαν τον ηλικιωμένο άνδρα απανθρακωμένο στο σπίτι του στα Δίδυμα Ερμιονίδας με εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα του
Σόμπα

Ένας ηλικιωμένος βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του στα Δίδυμα Ερμιονίδας, στην Αργολίδα τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου. Οι πυροσβέστες που κατέφθασαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, καθώς αντίκρισαν τον άτυχο άνδρα νεκρό, έχοντας εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα του.

Η σορός του ηλικιωμένου που ανασύρθηκε απανθρακωμένος από την οικία του, μεταφέρθηκε για να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Στο σπίτι διέμενε μόνος του, έχοντας κάποια γυναίκα να τον φροντίσει ορισμένες ώρες, η οποία όμως δεν πρόλαβε να φθάσει έγκαιρα.

Κάηκε από την ίδια του τη σόμπα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος ηλικιωμένος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε πάνω στη σόμπα που είχε για να ζεσταίνεται και κάηκε από την έντονη θερμότητα.

Από το ατύχημα δεν προκλήθηκε φωτιά στο σπίτι.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Το Πυροσβεστικό Σώμα αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Σορός ηλικιωμένου με εκτεταμένα εγκαύματα, ανασύρθηκε από χώρο οικίας στα Δίδυμα Ερμιονίδας της Π.Ε. Αργολίδας, όταν ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις απογευματινές ώρες σήμερα.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis