home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σπάρτη: Η Ασημίνα του Survivor πήρε πτυχίο και ο Χρήστος Δάντης τη γλύκανε με τον … Παρνασσό

Η ορκωμοσία στο ΤΟΔΑ της Σπάρτης και η τούρτα – βουνό (Εικόνες).
Ορκομωσία Σπάρτη Ασημίνα Δάντης (5)

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε η 16η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων στους νέους πτυχιούχους, μεταπτυχιακούς και διδάκτορες του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΤΟΔΑ) στη Σπάρτη.

Ανάμεσα στους τελειόφοιτους που ορκίστηκαν και πήραν στα χέρια το πτυχίο τους ήταν και η Ασημίνα Χατζηανδρέου του Survivor που ως γνωστόν διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη.

Ορκομωσία Σπάρτη Ασημίνα Δάντης (2)
Φώτο: Apela

Η τελετή ορκωμοσίας

Η τελετή έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, στη Σπάρτη.

Στην ομιλία του ο κοσμήτορας της Σχολής Γιώργος Κυπραίος τόνισε μεταξύ άλλων, ότι σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 20 χρόνια από την ίδρυση της Σχολής και εξέφρασε ευχαριστίες στις αρχές του τόπου, αλλά και την Λακωνική κοινωνία που στήριξε και στηρίζει την προσπάθεια του Πανεπιστημίου.

Ορκομωσία Σπάρτη Ασημίνα Δάντης (1)
Φώτο: Apela

Ξεχωριστές βραβεύσεις

Μετά τις ευχές των πρυτανικών αρχών για καλή σταδιοδρομία και τα συγχαρητήρια προς τους πτυχιούχους αλλά και τους γονείς τους, βραβεύτηκαν δυο αθλήτριες «που εκπροσωπούν την χώρα μας στα πέρατα της γης και ανήκουν στην οικογένεια του ΤΟΔΑ», όπως τόνισε ο κοσμήτορας της σχολής, αναφερόμενος στις Βάσω Καραντάσιου και Αντιγόνη Ντρισπιώτη. 

Στις βραβεύσεις συμμετείχε και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βούρος, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα και ως γονέας αποφοίτου.

Βούρος Σπάρτη τελετή ορκομωσίας
Φώτο: Apela

Οι αναμνηστικές φωτογραφίες και η τούρτα – έκπληξη

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις αναμνηστικές φωτογραφίες στο φουαγιέ του κτηρίου και στον προαύλιο χώρο. Εκεί ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου όπως τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος παραβρέθηκε στην ορκωμοσία για να δει την «καλή» του, Ασημίνα Χατζηανδρέου  πρώην παίκτρια του survivor και ποδοσφαιρίστρια, η οποία ορκίστηκε και πήρε το πτυχίο της.

Ορκομωσία Σπάρτη Ασημίνα Δάντης (3)
Φώτο: Apela

Απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους, καθώς ο Δάντης όχι μόνο ταξίδεψε 250 χιλιόμετρα από την Αθήνα για να παρευρεθεί στην ορκωμοσία της Ασημίνας, αλλά της είχε και μια έκπληξη. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλεί συχνά την Ασημίνα «βουνό του», οπότε η τούρτα που της πρόσφερε απεικόνιζε ένα χιονισμένο βουνό με έλατα, όχι όμως τυχαίο βουνό, αλλά τον Παρνασσό!

Ορκομωσία Σπάρτη Ασημίνα Δάντης (4)
Φώτο: Apela

Με πληροφορίες από apela.gr.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis