home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Απολογισμός πεπραγμένων στο Ναύπλιο: Ο Δημήτρης Κωστούρος παρουσίασε το έργο της τελευταίας τριετίας

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ναυπλιέων το κόστος έργων που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται από το 2019 μέχρι σήμερα αγγίζει τα 70 εκατομμύρια ευρώ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου, στο Ναύπλιο, ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Κωστούρου για την τριετία 2019 – 2022. Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος επί περίπου δυόμιση ώρες αναφέρθηκε σε πάνω από 50 έργα που έχουν υλοποιηθεί σε αυτό το χρονικό διάστημα ή βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης.

Αρκετοί ήταν τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης «Επόμενη Μέρα» που βρέθηκαν εντός και εκτός της αίθουσας του Βουλευτικού για να ακούσουν την ομιλία του δημάρχου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κος Κωστούρος, το κόστος έργων που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται από το 2019 μέχρι σήμερα αγγίζει τα 70 εκατομμύρια ευρώ και αφορούν διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, η καθημερινότητα, οι υποδομές και η γενικότερη εξωστρέφεια του Δήμου Ναυπλιέων με στόχο την τόνωση της επισκεψιμότητας σε Ναύπλιο και προάστια.

Δείτε την ομιλία του Δημάρχου Ναυπλιέων:

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση απολογισμού πεπραγμένων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Άργους – Μυκηνών Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Ναυπλιέων Κωστας Γκόνης, μέλη της παράταξης «Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου, πολιτευτές διαφόρων κομμάτων κ.α.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button