home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νίκος Ταγαράς: Γεγονός η υπογραφή της πρώτης υπουργικής απόφασης για το νέο Μουσικό Σχολείο Κορίνθου

Ένα σύγχρονο κτίριο που θα πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές λειτουργίας ενός Μουσικού Σχολείου
Μουσικό Σχολείο Κορίνθου συναυλία Ταγαράς (1)

Χθες, στην κατάμεστη αίθουσα του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη Συναυλία. Το σημαντικότερο νέο όμως ήρθε από τον βουλευτή Κορινθίας Νίκο Ταγαρά ο οποίος ανακοίνωσε την υπογραφή της πρώτης εκ των δυο Υπουργικών Αποφάσεων (η δεύτερη πρόκειται να υπογραφεί σε 10 μέρες), που απαιτούνται προκειμένου να υλοποιηθεί η κατασκευή του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου στη θέση «Μπαθαρίστρα».

Το ποσό έχει εγκριθεί μετά από ενέργειες του Δήμου Κορινθίων και του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου.

Μουσικό Σχολείο Κορίνθου συναυλία Ταγαράς (2)

Έτσι, το Μουσικό Σχολείο που ιδρύθηκε το 2007 επί θητείας του Νίκου Ταγαρά ως Νομάρχης Κορινθίας, σε μισθωμένο κτίριο με 14 μαθητές θα αποκτήσει το δικό του κτίριο και θα στεγάσει τους 230 μαθητές που φοιτούν σήμερα. Ένα σύγχρονο κτίριο που θα πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές λειτουργίας ενός Μουσικού Σχολείου.

Όπως σημειώνει ο βουλευτής: «Ένα σχολείο κόσμημα για την Κορίνθια μας. Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση συνειδητοποιώντας πως η ομαδική εργασία και προσπάθεια έχουν αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στη Διευθύντρια, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για το έργο που επιτελούν».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis