home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

«Βράζουν» στον ΑΕΣ Μεθάνων με τη βιαιοπραγία οπαδού σε βάρος διαιτητή – Παραιτήθηκε ο πρόεδρος

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος των Μεθάνων εκφράζει την ειλικρινή συγγνώμη του προς τον διαιτητή Χρήστο Δρούζα.

Σύσσωμοί οι υγιείς φίλοι του ποδοσφαίρου στην Αργολίδα και την Τροιζηνία καταδικάζουν το περιστατικό βίας οπαδού σε βάρος διαιτητή στο γήπεδο των Μεθάνων προχθές Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου όπου η τοπική ομάδα αντιμετώπιζε τον Ερμή Κιβερίου σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο ΑΕΣ Μεθάνων εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα του τραυματισμού του διαιτητή Χρήστου Δρούζα, με την οποία καταδικάζει τη μεμονωμένη αυτή ενέργεια που εκτυλίχθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου έχει υποβάλλει την παραίτησή του, σύμφωνα με όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΑΕΣ Μεθάνων καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται. Η συγκεκριμένη ατομική πράξη βίας δεν αντιπροσωπεύει ούτε την ιστορία ούτε την φιλοσοφία του συλλόγου μας και για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος υπέβαλε την παραίτηση του.

Εκφράζουμε την ειλικρινή συγγνώμη μας στον διαιτητή κο Δρούζα Χρήστο και του ευχόμαστε περαστικά».

Στην ομάδα «βράζουν» με την αντιαθλητική ενέργεια που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του άρχοντα του αγώνα. Οι διαχειριστές της σελίδας του ΑΕΣ Μεθάνων στο facebook καταδικάζουν και αυτοί με τη σειρά τους τα όσα άσχημα συνέβησαν, τα οποία δεν αντιπροσωπεύουν το σύλλογο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button