Home design

Σοκ στην Καλαμάτα: Γνωστός εργολάβος και η γυναίκα του βρέθηκαν νεκροί σε νταμάρι (Βίντεο)

Ο 70χρονος βρέθηκε νεκρός στα 70 μέτρα βάθους και η 68χρονη σύζυγός του σε άλλο σημείο – Πού αποδίδουν οι αρχές το θάνατό τους.

Συναγερμός σήμανε στην Καλαμάτα, καθώς ένας άνδρας 70 ετών και μια γυναίκα 68 ετών εντοπίστηκαν νεκροί σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή των Λεΐκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ανδρόγυνο και εικάζεται ότι έπεσαν από μεγάλο ύψος από το νταμάρι που υπάρχει στην περιοχή.

Οι σοροί ανασύρθηκαν μετά από επιχείρηση της πυροσβεστικής και έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Βίντεο: eleftheriaonline

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τραγικό συμβάν

Σε αυτοκτονία αποδίδουν σε πρώτη φάση οι αστυνομικές Αρχές τους θανάτους του ηλικιωμένου ζευγαριού σε νταμάρι στα Λέικα, στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος βρέθηκε νεκρός στα 70 μέτρα βάθους και η 68χρονη σύζυγός του σε άλλο σημείο. Το ζευγάρι φαίνεται πως αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες, ενώ άφησαν και σημείωμα πριν το τέλος.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη με το τραγικό γεγονός, καθώς ο 70χρονος ήταν γνωστός εργολάβος της περιοχής.

Οι έρευνες της αστυνομίας παραμένουν σε εξέλιξη.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Είναι τραγικό άνθρωποι τέτοιας ηλικίας να οδηγούνται στην αυτοκτονία. Σίγουρα υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για αυτές τις αυτοκτονίες και αυτοί είναι όλοι όσοι από το 2010 και μετά με τις αποφάσεις τους οδήγησαν τόσους ανθρώπους σε αδιέξοδο. Θα έρθει ο καιρός της νεμέσεως…

Exit mobile version