home design 800x400
home design 1170Χ320

Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ η Εύα Καϊλή – Η ευρωβουλευτής ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς

Το πρωί έγινε έφοδος στο σπίτι της, ενώ έχει συλληφθεί ο σύντροφός της – Η ίδια έχει προσαχθεί και ανακρίνεται από τις Βελγικές αρχές.
Η Εύα Καϊλή συγκαλεί συζήτηση για τον έλεγχο των ΜΜΕ στην Ελλάδα

Για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς από Καταριανούς αξιωματούχους ερευνάται η Εύα Καϊλή. Σύμφωνα με πληροφορίες η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει προσαχθεί και ανακρίνεται.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τίθεται εκτός ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη.

Το πρωί έγινε έφοδος στο σπίτι της, ενώ έχει συλληφθεί ο σύντροφός της.

Το δημοσίευμα της Βελγικής Le Soir

Τα ονόματα των ατόμων από το Ευρωκοινοβούλιο που συνελήφθησαν στο πλαίσιο έρευνας ως ύποπτοι για δωροληψία από χώρα του Κόλπου δημοσίευσε η βελγική εφημερίδα Le Soir. Σύμφωνα με το άρθρο, μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο σύντροφος της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Εύας Καϊλή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα: «Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο Λούκα Βιζεντίνι, νεοεκλεγείς Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, ο πρώην ευρωβουλευτής του S&D, Πιέρ Αντόνιο Πανζερί καθώς και ο «FG» πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του κ. Πανζερί, νυν συνεργάτης της ομάδας S&D και σύντροφος της Εύας Καϊλή».

Το δημοσίευμα υπενθύμιζει πως η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, είχε συναντήσει τον υπουργό Εργασίας του Κατάρ, Αλ Μαρί, την 1η Νοεμβρίου.

Επίσης, η εφημερίδα Le Soir επιβεβαιώνει ότι έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο διαμέρισμα της Ελληνίδας ευρωβουλευτή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis