home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ερημιά τις καθημερινές στους δρόμους, αλλά τα μαγαζιά αντέχουν

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων δηλώνουν ικανοποιημένοι με την κίνηση, συγκρίνοντας με προηγούμενες χρονιές
Ναύπλιο Χριστούγεννα 2022

Μαγική εικόνα το Ναύπλιο τις τελευταίες μέρες. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, οι δρόμοι θυμίζουν μέρες lockdown. Μετά τις 7-8 τα απογεύματα των καθημερινών δεν κυκλοφορεί ψυχή. Μια πόλη φάντασμα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο στα μαγαζιά.

Σε μια μικρή έρευνα, αν και πολλά μαγαζιά έχουν την τύχη των έρημων δρόμων, οι απαντήσεις εκπλήσσουν. Επικοινωνήσαμε ενδεικτικά με το εστιατόριο «Μέντα» και με το “Baristro Bar”.

Στην ερώτηση, αν σε σχέση με πριν πάνε καλύτερα ή χειρότερα, οι απαντήσεις ήταν, πολύ καλύτερα από πριν, μια χαρά, πολύ καλά.

Συγκεκριμένα, ο κος Γιώργος Μπούκουρας, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Μέντα», δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την κίνηση και την προσέλευση των πελατών στο κατάστημα του, λέγοντας ότι «η δουλειά έχει ανέβει πολύ».

Με τον ίδιο ενθουσιασμό μας μίλησε και ο κος Μάνος Αρζόγλου, ιδιοκτήτης του Baristro Bar, ο οποίος στην ίδια ερώτηση απάντησε, «καλύτερα, πολύ καλύτερα είμαστε φέτος, σε σχέση με προηγουμένως».

Κοιτάξτε πάλι τη φωτογραφία των έρημων δρόμων, η λήψη της οποίας έγινε στις 9 η ώρα το βράδυ της Τετάρτης, διαβάστε και τις απαντήσεις των καταστημάτων και θα καταλάβετε γιατί το λέμε «μαγική εικόνα».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis