home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έτσι θα γιορτάσει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά η Μεγαλόπολη

Ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση σας καλούν στις εορταστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο
xristougenniatiko dentro

Ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση σας καλούν στις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 9 Δεκεμβρίου ΄22, ημέρα Παρασκευή και ώρα 6 το απόγευμα: Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία της Μεγαλόπολης. Θα συντροφεύσουν η υπέροχη Δημοτική Χορωδία “Πυλάδης” και η θαυμάσια φωνή της Μαλού (Μαρία Κυριακοπούλου) με το συγκρότημά της. Δέκα δενδράκια θα περιμένουν στην Πλατεία τους Μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ για να τα στολίσουν και να δώσουν πανηγυρικό χαρακτήρα στην πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου. Χριστουγεννιάτικα Δένδρα έστειλε ο Δήμος για στολισμό στην Καρύταινα και στο Λεοντάρι.
  • Ημέρα Σάββατο, και ώρα 8 το βράδυ: Κινηματογραφική Προβολή στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου “Πολύβιος” της ταινίας “Η Ρόζα από τη Σμύρνη”, σκηνοθεσία Γιώργος Κορδελάς.
  • 18 Δεκεμβρίου ’22 (ημέρα Κυριακή) μέχρι και 6 Ιανουαρίου ’23 (ημέρα Παρασκευή): λειτουργία στην Κεντρική Πλατεία της Μεγαλόπολης μηχανοκίνητου Χριστουγεννιάτικου Παιχνιδιού CAROUSEL για τους μικρούς μας φίλους. Ώρες καθημερινής λειτουργίας 11 – 1 το πρωί και 5 – 9 το απόγευμα.
  • 21 Δεκεμβρίου ΄22, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 6:30 το απόγευμα: Παιδική Θεατρική παράσταση “Ο Σκρουτζ και τα Πνεύματα των Εορτών” του Κάρολου Ντίκενς από την Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου “Πολύβιος”.
  • 23 Δεκεμβρίου ΄22, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 6 το απόγευμα Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που οργανώνει το ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης) της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης, για τα παιδιά του ΚΔΑΠ και τους γονείς τους, που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου “Πολύβιος”.
  • 4 Ιανουαρίου ’23, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 8 το βράδυ: Κινηματογραφική Προβολή στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου “Πολύβιος” της ταινίας “Ουζερί Τσιτσάνης”, σκηνοθεσία Μανούσος Μανουσάκης.
begin at 8 pm e1670442725915

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis