home design

ΔΟΕ: «Οδύνη για την τραγική απώλεια του μαθητή στις Σέρρες»

Τα συλλυπητήρια των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας στην οικογένεια του άτυχου μαθητή

Την οδύνη της για την τραγική απώλεια του μαθητή στις Σέρρες εξέφρασε το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ), δίνοντας τα θερμά του συλλυπητήρια εκ μέρους των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην οικογένεια του άτυχου μαθητή. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «πρόκειται για μια απώλεια που γεμίζει θλίψη μα και οργή τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που παλεύουμε καθημερινά για να κρατήσουμε ζωντανή τη δημόσια εκπαίδευση».

Η ΔΟΕ καταδικάζει τους υπεύθυνους που σπεύδουν να αποτινάξουν από πάνω τους τις ευθύνες που τους αναλογούν, ενώ εκφράζει την οδύνη όλων των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, και εύχεται ο χαμός του μικρού μαθητή να είναι ο τελευταίος που συμβαίνει μέσα στο χώρο της ζωής, της χαράς και της γνώσης, το σχολείο.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν δυναμικά στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης, 15 Δεκεμβρίου 2022, καθώς και στη συγκέντρωση ΔΟΕ – ΟΛΜΕ στις 12 στα Προπύλαια διεκδικώντας εργασία και μισθό με αξιοπρέπεια και ουσιαστική στήριξη του δημόσιου σχολείου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version