home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδαFeaturedFirst Featured

Άργος: Το «It’s me» του Θάνου Κορομπόκη έφθασε μέχρι τη Βραζιλία και κέρδισε το 1ο βραβείο

Η ταινία του 15χρονου Αργείου μαθητή απέσπασε το 1ο βραβείο καλύτερης ταινίας στην κατηγορία «Middle School» στο διεθνές φεστιβάλ «Fecea»

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η ταινία του 15χρονου Αργείου Θάνου Κορομπόκη «It’s me» στο διεθνές μαθητικό φεστιβάλ «Fecea» στη Βραζιλία. Συγκεκριμένα ο έφηβος από το Άργος κέρδισε το 1ο βραβείο καλύτερης ταινίας στην κατηγορία «Middle School».

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε στην πόλη Alvorada και σε αυτό συμμετείχαν 1.400 ταινίες από τις οποίες επιλέχθηκαν και προκρίθηκαν στη φάση των φιναλίστ οι 250, που χωρίστηκαν και διαγωνίστηκαν σε διάφορες κατηγορίες.

Στη τελετή λήξης του Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου ακούστηκε το όνομα του Θάνου Κορομπόκη στους βραβευθέντες μαθητές.

Στη συνέχεια ο νικητής ειδοποιήθηκε από τους διοργανωτές για τη βράβευσή του.

Βραβείο Κορομπόκης Άργος

Η μικρού μήκους ταινία «It’s me»

Στο «It’s me» ο έφηβος από το Άργος στέλνει ένα γράμμα στον μελλοντικό εαυτό του… Αναφέρεται στην καθημερινότητά του, την οικογένεια, τους φίλους, τους συμμαθητές του, μιλά για τις συνήθειες, τα χόμπι, τις ιδέες του.

Στο φιλμ, που έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια, βλέπουμε πλάνα από το σπίτι και το γραφείο του, τους δρόμους όπου περπατά ή κάνει ποδήλατο, το σχολείο και το λόφο του προφήτη Ηλία.

Στο λόγο του μαθητή δεν λείπει το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button