home design 800x400

Σα να μην πέρασε μια μέρα – Επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ο Δημήτρης Καμπόσος

«Τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός έκανε άρση της διαγραφής μου, συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί», υπογραμμίζει ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών

Επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ο Δημήτρης Καμπόσος, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε άρση της διαγραφής του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών μέσα από το λογαριασμό του στο facebook.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τρίπολη τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στο δήμαρχο, ότι αίρεται η διαγραφή του από την ΝΔ, καθώς πλέον δεν υφίσταται κανένας λόγος για να βρίσκεται μακριά από το κόμμα.

Σα να μην πέρασε μία μέρα, ο πρόεδρος των δημάρχων της Πελοποννήσου είναι και πάλι στους κόλπους της Γαλάζιας Παράταξης, με τον ίδιο να διαμηνύει πως δεν πρόκειται να αλλάξει στάση ως προς την ισότιμη αντιμετώπιση των δημοτών του.

Η στιχομυθία με Βλάση

Χαρακτηριστική είναι και η παρακάτω στιχομυθία που είχε ο πρωθυπουργός με τον βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση και τον πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.

Καμπόσος: Ποτέ δεν ξεχώρισα κανένα, συνεχίζουμε όλοι μαζί

Όπως έγραψε ο Δημήτρης Καμπόσος:

«Στις δημοτικές εκλογές ως δήμαρχος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας από το 2011 ποτέ δεν ξεχώρισα κανένα δημότη μας. Τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός έκανε άρση της διαγραφής μου, συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα απλά και τυπικά επέστρεψα πάλι στο πολιτικό μου σπίτι απ’ όπου δεν έλειψα ποτέ.

Συνεχίζουμε με έργα, γιατί ο τόπος μας θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την πρόοδο και τη μεγάλη αλλαγή που ξεκινήσαμε από το 2011. Με αγάπη όλοι μαζί προχωράμε!»

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Αφού έκατσε στη πόρτα μπάστακας υο τρελό μας αγόρι. Στη τελική όλοι οι χουντικ… γκούχου γκούχου, όλοι οι νεοδημοκράτες τα ίδια μυαλά έχουν. Αλλάζουν τροπάρι μόνο όταν το προτείνει η ομάδα PR. Φυσικά και προσπαθεί να χωθεί πάλι πίσω. Πήγαινε για μεγαλεία όταν το διώξανε (για αυτό δεν έχει αφήσει τον Μεγαλέξανδρο ήσυχο) δεν του βγήκε, άρχισε να σταματά το χρήμα, έφυγαν μερικοί απο την ομάδα του γιατί είναι ξεκομμένος, και τώρα άρχισε να τρίβεται στον Βορίδη και να κάνει τη πόρτα στον Κούλη. Ε, που θα πάει θα ξαναγίνει το αγαπητό παιδί της επαρχιακής ΝΔ. Δήμαρχε, ασ’τα αυτά και κάνε τη πόλη να βρει την ταυτότητά της. Ασχολήσου με την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, τον καθαρισμό, το μουσείο, δραστηριότητες για παιδιά, φέρε μέχρι και διαγωνισμούς τέχνης (όπως παλιά στο 1ο Γυμνάσιο που γινόταν Πανπελοποννησιακός διαγωνισμός θεάτρου με σχολεία απο τους γύρω νομούς), φεστιβάλ πορτοκαλιού, βιβλιοθήκη με βιβλία σε καλή κατάσταση (στη παιδική βιβλιοθήκη είναι λες και τα βρήκαν στα σκουπίδια μερικά βιβλία), κλπ. Τόσα λεφτά έχουν πέσει για αγάλματα. Για αυτά δεν μπορούν;

Exit mobile version