home design

Πώς είδε το ΚΚΕ την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τρίπολη

«Ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στην Τρίπολη. Δισεκατομμύρια για το κεφάλαιο – υποσχέσεις για το λαό»

Το ΚΚΕ σχολιάζει τη χθεσινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αρκαδία επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων πως «Ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στην Τρίπολη. Δίνονται δισεκατομμύρια για το κεφάλαιο και υποσχέσεις για τον λαό».

Όπως σημειώνει το ΚΚΕ Πελοποννήσου στην ανακοίνωσή του:

«Προσπάθησε πολύ ο πρωθυπουργός και το πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοδεία τους στην Τρίπολη  να μας πείσουν πως οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για νέες  παχυλά επιδοτούμενες επενδύσεις, θα φέρουν ανάπτυξη στην Πελοπόννησο που θα είναι προς όφελος όχι μόνο των επενδυτών αλλά όλου του λαού!

Το πραγματικό στίγμα των κυβερνητικών εξαγγελιών  το έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με επιχειρηματίες. Απευθυνόμενος σε αυτούς είπε ότι  «είμαστε μία κυβέρνηση που μας αρέσει να λύνουμε πραγματικά προβλήματα» ξεκαθαρίζοντας ότι τα έργα που δρομολογούνται και η ανάπτυξη που  εξαγγέλλει έχουν στόχο την εξασφάλιση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων όπως πχ οι ενεργειακές υποδομές. Ακόμα και η διαχείριση των υδάτων για άρδευση και ύδρευση παραδίδεται στις αρπακτικές ορέξεις των μονοπωλίων μέσω ΣΔΙΤ που θα διαχειρίζονται φράγματα και δίκτυα.

Ούτε λέξη δεν ακούστηκε όμως από όλη την κουστωδία:

Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός, ως πιστός υπηρέτης των επιχειρηματιών και της ΕΕ εφαρμόζει, υλοποιεί και υπερασπίζεται την βαθιά αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική. Αυτή την πολιτική που στηρίζεται στο κράτος και στους νόμους που ψήφισαν όλοι τους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και όλοι μαζί κόβουν και ράβουν προκειμένου να μη σηκώσει κεφάλι ο λαός. Δεν θα επιλέξουμε το μικρότερο κακό, ούτε καλύτερο διαχειριστή της φτώχειας.

Μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους και το λαό μας, τη νεολαία είναι να δυναμώσει εδώ και τώρα η αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Με ισχυρό ΚΚΕ παντού, στις βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, αλλά και στους Δήμους και τις Περιφέρειες. Για να γίνει ο λαός μας πρωταγωνιστής των εξελίξεων».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version