home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Διομήδης Άργους: Οργή για τα σφυρίγματα – «Ως εδώ, η υπομονή έχει και τα όρια της»

«Βράζουν» με τη διαιτησία οι «Λύκοι» (Βίντεο)

Μπορεί ο Διομήδης Άργους να κέρδισε την Δράμα, ωστόσο οι «Λύκοι» έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι μόνο. Γι’ αυτό απαιτούν ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση.

Τα σφυρίγματα των Τόλιου και Μερτινιάν δεν άρεσαν στους ανθρώπους της ομάδας που εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, η οποία συνοδεύεται από σχετικό βίντεο.

Η ανακοίνωση του Διομήδη

Όπως σημειώνουν οι «Λύκοι» στην ανακοίνωσή τους:

«Αυτό που συμβαίνει φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει προηγούμενο. Από την αρχή της χρονιάς αντιμετωπίζουμε σωρεία εχθρικών διαιτησιών, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας, και τα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας διαδέχονται το ένα το άλλο. Κάποιες φορές, όπως χθες, ήμασταν τόσο καλύτεροι αγωνιστικά που καταφέραμε να κερδίσουμε και τη διαιτησία, κάποιες φορές όμως όχι και ήδη αυτό μας έχει στοιχίσει σε βαθμούς στον πρώτο γύρο.

Διαβάστε ακόμα

Το δόγμα «φτιάξε ομάδα να κερδίζεις και τη Διαιτησία» δεν μας αντιπροσωπεύει. Απαιτούμε ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση και μια ισχυρή διοίκηση στην ΟΧΕ που να διασφαλίζει αυτές τις αξίες. Φαίνεται όμως ότι ζητάμε πολλά από μια Ομοσπονδία, που η ίδια ορίζει την ΚΕΔ και η οποία με την σειρά της διαφαίνεται παντελώς ανίκανη να βάλει φρένο στον κατήφορο της Ελληνικής Διαιτησίας.

Επιδείξαμε την υπομονή που αρμόζει στο μέγεθος και την ιστορία του Διομήδη, θέλοντας να προστατεύσουμε το άθλημα σε μια δύσκολη περίοδο της ιστορίας του, όμως αυτό αντί να εκτιμηθεί εκλήφθηκε ως αδυναμία με αποτέλεσμα η κατάσταση να χειροτερεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ως εδώ όμως, η υπομονή έχει και τα όρια της.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των παικτών μας και να υπονομεύει τις θυσίες της Διοίκησης της ομάδας. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε πάλι διαιτησίες τύπου Τόλιου, Μερτινιάν, Χαραλαμπίδη, Σκλαβενίτη, Κυριάκου, Γράψα κ.λ.π. συνοδευόμενες από τις αντίστοιχες βαθμολογίες παρατηρητών.

ΟΧΕ και ΚΕΔ οφείλουν να αναλάβουν τις (μεγάλες) ευθύνες τους, απαιτούνται αλλαγές και τομές, δεν θα πληρώνουν άλλο οι ομάδες την ανικανότητα τους. Το ποτήρι ξεχείλισε…

ΥΓ1: Αν και είναι τόσο τραγικές διαιτησίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, εντούτοις είναι ενδιαφέρον να αντιληφθεί όλος ο χαντμπολικός κόσμος το μέγεθος του εξευτελισμού του αθλήματος, για αυτό συνοδεύουμε την παρούσα ανακοίνωση με ένα βίντεο.

ΥΓ2: Είμαστε στη διάθεση όλων (ΟΧΕ – ΚΕΔ) για ενδεχόμενες πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν στην διόρθωση αυτής της κατάστασης».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button