home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με φαντασμαγορική εκδήλωση το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Άργος (Εικόνες)

Τη λαμπερή βραδιά κλείνει με τη συναυλία του ο αγαπημένος στο κοινό Γιώργος Τσαλίκης, με ανεβαστική διάθεση και πολύ κέφι.
Τσαλίκης Άργος άναμμα δέντρου (2)

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Άργος το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου. Μία γιορτή που κορυφώθηκε με τη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη, η οποία ενθουσίασε τους θεατές.

Πολύς ο κόσμος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου καθώς ο καιρός αυτή τη φορά βοήθησε να γίνει η κανονικά φωταγώγηση του δέντρου με όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για να υποδεχθούν τα Χριστούγεννα.

Γονείς με τα παιδιά τους, νεολαία αλλά και άτομα μεγαλύτερων ηλικιών απόλαυσαν τη βραδιά στην κεντρική πλατεία του Άργους η οποία έχει μεταμορφωθεί σε μια πολύχρωμη χριστουγεννιάτικη παιχνιδούπολη με καρουζέλ, παγοδρόμιο και άλλα παιχνίδια που έχουν στηθεί στο χώρο.

Την ίδια στιγμή ανιματέρ πρόσφεραν έξτρα ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους.

Το σύνθημα για το ανάμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου έδωσε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ευχόμενος σε όλους καλές γιορτές.

Παράλληλα οι Αργείοι και οι επισκέπτες της πόλης είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, καθώς τα καταστήματα με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου ήταν ανοιχτά με εκπλήξεις και προσφορές, θέλοντας να συμβάλλουν με αυτό τον τόπο στην εορταστική ατμόσφαιρα και να τονωθεί η εμπορική κίνηση της πόλης.

Τη βραδιά κλείνει με τη συναυλία του ο αγαπημένος στο κοινό Γιώργος Τσαλίκης, με ανεβαστική διάθεση και πολύ κέφι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis