home design 800x400
home design 1170Χ320

Τρεις πολίστες από το Ναύπλιο σε καμπ της Εθνικής Παίδων Κ15

Ποιοι είναι οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου που θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να διεκδικήσουν μία θέση στην Εθνική Ελλάδας
Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου Εθνική

Η συστηματική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου αποδίδει συνεχώς καρπούς, καθώς τρεις ακόμα αθλητές του Ν.Ο.Ν. κλήθηκαν σε καμπ προετοιμασίας της εθνικής παίδων Κ15.

Συγκεκριμένα οι Καραμπίνας Κωνσταντίνος, Μαρλαγκούτσος Μιλτιάδης και Τετώρος Βίκτωρας θα συμμετέχουν στο καμπ που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στο κολυμβητήριο Πεπανός το διήμερο 5 και 6 Δεκεμβρίου. 

Τεράστια τιμή και δικαίωση για τις προσπάθειες των αθλητών του Ν.Ο.Ν. που πέρσι έφτασαν μια ανάσα από την τελική φάση του πρωταθλήματος μίνι παίδων. 

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου συνεχίζει την σκληρή δουλειά όπως κάνει από το 2016 και την ανασύσταση των τμημάτων του συλλόγου με συνεχή βελτίωση λειτουργίας των ακαδημιών, με οργάνωση των προπονήσεων, με διοργάνωση αγώνων στο Ναύπλιο, με συμμετοχή σε φιλικά εκτός Ναυπλίου, με συμμετοχή σε τουρνουά και φυσικά τη αδιάλειπτη συμμετοχή του σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis