home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με λαμπερή βραδιά η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Άργος

Απόψε ο Γιώργος Τσαλίκης θα αναλάβει να διασκεδάσει τον κόσμο από τις 9 το βράδυ και μετά με μία μεγάλη συναυλία στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου
Χριστουγεννιάτικο δέντρο Άργος

Τα φετινά Χριστούγεννα στο Άργος θα ξεκινήσουν με ένα μεγάλο event. Στις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης 1η Δεκεμβρίου η πόλη ζωντανεύει και γεμίζει φως και μουσική. Ο Γιώργος Τσαλίκης θα αναλάβει να διασκεδάσει τον κόσμο από τις 9 το βράδυ και μετά με μία μεγάλη συναυλία στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους σε κάθε γωνιά κατά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Τα καταστήματα θα ανοίξουν αυτή την βραδιά από τις 18:00 έως τις 21.00 και μόνο γι’ αυτή την βραδιά θα κάνουν Χριστουγεννιάτικες προσφορές στο κοινό που θα επισκεφτεί την πόλη.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Άργους – Μυκηνών: «Θα τραγουδήσουμε με τον Γιώργο Τσαλίκη, θα μάθουμε από τον Άγιο Βασίλη τι δώρα θα μας φέρει, θα πιούμε σοκολάτα και ζεστό κρασί ενώ οι μικροί μας φίλοι θα κάνουν βόλτα στο καρουζέλ και στο παγοδρόμιο!»

Τσαλίκης Άργος

UPDATE: Δυστυχώς ο καιρός δεν μας έκανε το χατίρι και σήμερα η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου καθώς και η συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη δεν θα πραγματοποιηθούν. Θα ενημερώσουμε εκ νέου για την νέα ημερομηνία και ώρα της εκδήλωσης και της συναυλίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis