home design 800x400

Η νεοσύστατη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ναυπλίου βρέθηκε στον Γαλατά

Έπαιξε κόντρα στον Τροιζηνιακό και έφυγε νικήτρια

Στον Γαλατά βρέθηκε την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022, η νεοσύστατη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ναυπλίου «ΑΡΟΛΙΔΑ 2000» όπου και αντιμετώπισε την ομάδα του Τροιζηνιακού. Η ομάδα του Ναυπλίου πέτυχε το διπλό και έφυγε νικηφόρα με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελικό 2 – 4. Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών της ΕΠΟ, το οποίο ξεκινά εντός του Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Ικανοποίηση από την απόδοση της ομάδας της ένιωσε η προπονήτρια της ομάδας της Αργολίδας, κα Βανέσα Αναστασοπούλου, η οποία διαχειρίζεται μια ομάδα που αποτελείται ως επί το πλείστον από μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου. Η Παντελάκη σημείωσε 2 γκολ για τον Τροιζηνιακό, ενώ για την Αργολίδα η Κεχαγιά έβαλε δύο γκολ, η Ολυμπίου ένα, ενώ σημειώθηκε κι ένα αυτογκόλ υπέρ της Αργολίδας 2000.

Για την ομάδα της Αργολίδας 2000 έπαιξαν οι Καλογεροπούλου, Μπλάτσου, Τότσικα, Κυριακίδου, Χαρρέμι, Ολυμπίου, Κεχαγιά, Μαραγκού, Μιχαλακέα, Μπουλή, Χαϊμάνη, Μαστοράκη και Κωτσιοπούλου.

Από την πλευρά της η διοίκηση της Αργολίδας 2000 ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Τροιζηνιακού Τάσο Μούγιο Για τη φιλοξενία, καθώς και την εταιρεία ειδών υγιεινής Σ.ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ και ΣΙΑ που για μια ακόμη χρονιά ενισχύει σημαντικά την ομάδα και δίνει την δυνατότητα σε πολλά κορίτσια της περιοχής να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Σχόλια

Exit mobile version