home design

Η Χριστίνα Μαρία Πουλοπούλου στο πλευρό του Κώστα Μάκαρη

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να είναι υποψήφια με το συνδυασμό «Νέα Εποχή»

Η Χριστίνα Μαρία Πουλοπούλου, Πολιτική υπάλληλος της Ελληνικής Αστυνομίας, Γραμματέας του Τμήματος της Τουριστικής Αστυνομίας, θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μάκαρη για το Δήμο Ναυπλιέων «Νέα Εποχή».

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Όπως γνωρίζετε υπηρετώ ως πολιτική υπάλληλος της Ελληνικής Αστυνομίας, τα τελευταία δε χρόνια είμαι και γραμματέας του τμήματος της Τουριστικής Αστυνομίας.

Ως εκ τούτου έχω διαπιστώσει με την καθημερινή μου επαφή με τους συμπολίτες μου την αδράνεια της Δημοτικής Αρχής σε πολλές δραστηριότητες παρά το ότι η Ιστορική μας Πόλη αλλά και ολόκληρος ο Δήμος μας, με μοναδικά μνημεία και αισθητική, φημισμένα σε όλο τον κόσμο, έχει ανάγκη την διαρκή κινητικότητα, την έμπνευση και την ανάληψη πολλών πρωτοβουλιών για την περαιτέρω ευημερία των κατοίκων της και ολόκληρου του Δήμου γενικότερα.

Με αυτά τα δεδομένα πιστεύω ότι πρέπει να αναδειχθεί στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές μια Δημοτική Αρχή που θα αποτινάξει την αδράνεια και την γραφειοκρατική διαχείριση και με το δημιουργικό της πρόγραμμα θα δώσει νέα πνοή στον Δήμο μας.

Η ανακοίνωση μέσα σε αυτό το κλίμα της υποψηφιότητας του επιτυχημένου επιχειρηματία κ. Κων/νου Μάκαρη αποτελεί ελπιδοφόρα αρχή και με βρίσκει απολύτως σύμφωνη.

Προτίθεμαι λοιπόν μαζί και με άλλους φίλους να στηρίξουμε την προσπάθεια του και να συμμετέχουμε με τον συνδυασμό του στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version