home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Το κατάλαβα όταν είδα αίμα» – Πώς περιγράφει ο Γιάννης Μάρκου την επίθεση με μαχαίρι από τον 26χρονο Ναυπλιώτη

«Ήθελε να με σκοτώσει – Όταν με μαχαίρωνε έστριβε τα μαχαίρια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτική του συνέντευξη (βίντεο)
Γιάννης Μάρκου

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, που δέχθηκε 16 μαχαιριές από έναν 26χρονο με καταγωγή από το Ναύπλιο, ο οποίος προσωρινά κρατούμενος μέχρι τη δίκη, τονίζει πως όλα συνέβησαν για τη σειρά μπροστά από μία καντίνα.

Τρεις εβδομάδες παρέμεινε στο νοσοκομείο ο επιχειρηματίας και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον φίλο του για τη σωτήρια επέμβαση που έκανε μετά το περιστατικό. «Έβγαλε ο φίλος μου το φουλάρι που φόραγε, το δένω ψηλά μόνος μου, αν δεν είχα δέσει το φουλάρι, δεν θα ζούσα», είπε μιλώντας για τον φίλο του που τον βοήθησε άμεσα δένοντας με μαντίλι το μηρό του.

Αναφορικά με το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα, ο Γιάννης Μάρκου περιγράφει: «Μας προσπέρασε και πήγε στο ταμείο… τον άγγιξα με το δάχτυλο στον ώμο και γύρισε θυμωμένος. Του είπα πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και πως πολλοί περιμένουμε τη σειρά μας. Άρχισε να με βρίζει με πολύ αισχρά λόγια… Όταν πήγα προς το αυτοκίνητό μου, τότε αυτός είχε γονατίσει, είχε βγάλει τα μαχαίρια, που δεν τα είδα εγώ, αλλά είδα τις κινήσεις που έκανε με τα χέρια του και λέω: “καλά αυτός τι μου κάνει;”».

Μιλώντας για τη στιγμή της επίθεσης ο Γιάννης Μάρκου λέει στον ΑΝΤ1: «Στην αρχή δεν καταλάβαινα, νόμιζα ότι μου ρίχνει κάποιες μπουνιές στα πόδια χωρίς ιδιαίτερη δύναμη…Είδα όμως τα αίματα και κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει, άρχισα να αισθάνομαι και τον πόνο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis