Home design
home design

Κιβωτός του Κόσμου: Χωρίς άδεια λειτουργεί η δομή στην Καλαμάτα – Γιατί δεν της έβαλαν λουκέτο

Ο Δήμος Καλαμάτας τους είχε ζητήσει εγγράφως να προβούν στις απαιτούμενες διαδικασίες, ωστόσο η μη κυβερνητική οργάνωση δεν υπάκουσε ποτέ στις εκκλήσεις των φορέων
Κιβωτός του Κόσμου δομή Καλαμάτα

Χωρίς άδεια λειτουργίας λειτουργεί η δομή φιλοξενίας της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Καλαμάτα. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News παρά τις αλλεπάλληλες επισημάνσεις του δήμου Καλαμάτας και της περιφέρειας Πελοποννήσου προς την οργάνωση, απ’ ό,τι φαίνεται κανένας αρμόδιος δεν ασχολήθηκε προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας της εν λόγω δομής.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε, ύστερα από επικοινωνία που έγινε μαζί του, και ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Υπενθυμίζεται πως η δομή στην Καλαμάτα αποτελεί δωρεά της οικογένειας Καρέλια.

Παράλληλα στην εκπομπή παρουσιάστηκε και το έγγραφο που είχε στείλει ο δήμος Καλαμάτας προς την «Κιβωτό» προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών για την έκδοση της αδείας. Ωστόσο, η μη κυβερνητική οργάνωση δεν υπάκουσε ποτέ στις εκκλήσεις των φορέων.

Ο λόγος που κανένας δεν προέβη σε λουκέτο της δομής είναι όπως λένε, επειδή φιλοξενούνταν παιδιά και δεν ήθελαν να μείνουν στον δρόμο.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis