home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εκδήλωση για τα ναρκωτικά από την Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου

«Τα ναρκωτικά ως κοινωνικό φαινόμενο» στο επίκεντρο της εκδήλωσης
Αστυνομία Ενημερωτική εκδήλωση ναρκωτικά Καλαμάτα 2

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Τα ναρκωτικά ως κοινωνικό φαινόμενο – Επιστημονική & Αστυνομική προσέγγιση» πραγματοποίησε στην Καλαμάτα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και η πληροφόρηση των πολιτών στο θέμα των εξαρτήσεων, καθώς και η ανάλυση των ναρκωτικών ως κοινωνικό φαινόμενο, προσεγγίζοντας το τόσο επιστημονικά όσο και αστυνομικά.

Οι εισηγήσεις πραγματοποιήθηκαν από την κα Αγγελική Ρουμελιώτου – Πούπουζα, Επιμελήτρια Ανηλίκων του Δικαστηρίου Ανηλίκων Καλαμάτας, την κα Αικατερίνη Ρέμη, Ιατρό Γενικής Ιατρικής και υπεύθυνη της μονάδας ΟΚΑΝΑ Καλαμάτας, τον Αστυνόμο Β’ Αναστάσιο Δεληγιάννη, Τμηματάρχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, και την Υπαστυνόμο Β’ Νίκη Πανοπούλου, Ψυχολόγο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πανοσιολογιότατος πατήρ Αλέξιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλειος Καπέλιος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας ο Θανάσης Βασιλόπουλος και ο ιατρός κ. Βασίλειος Χρυσαυγής, ως εκπρόσωπος του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis