home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τατούλης: Άδικη η κατανομή των 20 ασθενοφόρων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

«Ριγμένη» η Κορινθία που παρέλαβε μόλις ένα ασθενοφόρο
Ασθενοφόρα Πάτρα

Ως άδικη χαρακτήρισε σε ανακοίνωσή του ο Πέτρος Τατούλης και η παράταξή του «Νέα Πελοπόννησος» την κατανομή των 20 ασθενοφόρων που παρέλαβε πριν λίγες μέρες η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αιτία αποτελεί η παραλαβή ενός μόλις ασθενοφόρου από την Π.Ε. Κορινθίας, κάτι που, σύμφωνα με τον κ. Τατούλη, δεν φαίνεται να είναι αρκετό για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής, κάτι που απαιτεί την άμεση άρση της κατανομής από τους υπεύθυνους.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά πως «οφείλουν οι υπεύθυνοι της κατανομής των ασθενοφόρων, να διορθώσουν το μεγάλο λάθος εις βάρος της Π.Ε. Κορινθίας. Είναι αδιανόητο από τα 20 ασθενοφόρα, ένα μόλις ασθενοφόρο να προστίθεται στο δυναμικό της Κορινθίας και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Γκούρας. Με δεδομένο ότι ο αρχικός σχεδιασμός του προγράμματος, καθώς και η έκδοση σχετικής πρόσκλησης, αφορούσε την ενίσχυση του συνόλου των Κέντρων Υγείας της Πελοποννήσου, απαιτούμε άμεσα να αρθεί η αδικία εναντίον της Κορινθίας και να ενισχυθούν τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας, τα οποία καλύπτουν περιοχές με αυξημένες ανάγκες».

Υπενθυμίζεται πως τα νέα, υπερσύγχρονα ασθενοφόρα χρηματοδοτήθηκαν μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με την Περιφέρεια να μη φέρει ευθύνη για την κατανομή τους ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis