home design 800x400

Νέα απάντηση Καμπόσου στη «Συμφωνία Δημιουργίας»

Μετά την ανακοίνωση του νέας παράταξης και τις ευθείες βολές κατά του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών

Σκληραίνει η αντιπαράθεση του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου με τη νέα παράταξη «Συμφωνία Δημιουργίας». Έπειτα από την ανακοίνωση της «Συμφωνίας Δημιουργίας» αναφορικά με τις κατηγορίες που διατύπωσε ο κ. Καμπόσος εναντίον των ιδρυτικών μελών της (και πρώην δημοτικών συμβούλων της παράταξής του), ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ανάρτησε σε κοινωνικό δίκτυο νέα δήλωσή του κατακεραυνώνοντας εκ νέου τα ιδρυτικά μέλη της «Συμφωνίας Δημιουργίας».

Ο κ. Καμπόσος κάνει λόγο για «απέλπιδες προσπάθειες να κρατηθούν στην επικαιρότητα οι προσφάτως ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι», με την αποχώρησή τους να μην επηρεάζει σε καμία περίπτωση τη λειτουργία και δράση της παράταξής του, η οποία θα συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της, καθώς «προχωρά μπροστά, δυναμικά …», όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Η ανακοίνωση

Σύμφωνα με τον κ Καμπόσος είναι «…Διαφημίζουν τις ανεξαρτητοποιήσεις τοπικών συμβούλων ψευδώς ως δημοτικών, σε καφενεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεχνώντας πως η παράταξη “Αλλαγή Πορείας” έχει περί τους 100 εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους! Πώς οι αποχωρήσεις των 4 τοπικών συμβούλων, θα μπορούσαν να αποτελέσουν πρόβλημα για την “Αλλαγή Πορείας” των 100; Μιλάμε για ποσοστό 4%! Απλά μαθηματικά κι εδώ κύριοι! Απόδειξη ότι προσπαθούν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια στην δημοσιότητα είναι οι εβδομαδιαίες ανακοινώσεις ανεξαρτητοποιήσεων της μικρής  τους παρέας, αντί να τους συμπεριλάβουν σε μία ανακοίνωση. Άλλωστε… χωρούσαν. Όλοι ευτυχώς γνωριζόμαστε οπότε δεν εκπλησσόμαστε!

Από την Ανάρτηση Καμπόσου στο FB

Δυστυχώς πέρα από τις δικές τους “αυτοκτονικές” πολιτικά κινήσεις, συμπαρασύρουν και άλλους, οι οποίοι  οδεύουν μαζί τους σε αδιέξοδα. Γνωρίζουν άραγε πως οι  αυριανοί Πρόεδροι των Κοινοτήτων, θα είναι εκείνοι της παράταξης που θα εκλέξει Δήμαρχο, σύμφωνα με τον νέο εκλογικό νόμο; Μάλλον κι εκεί δεν τους ενημέρωσαν, θα σιώπησαν όπως έκαναν όλα αυτά τα χρόνια στα δημοτικά συμβούλια και στις παραταξιακές συγκεντρώσεις, για να έρθουν σήμερα να κρίνουν τα έργα της δημοτικής μας αρχής, τα οποία στο παρελθόν ψήφιζαν και θριαμβολογούσαν επ’ αυτών! Παραλογισμός!» (…) και μετά από κάποιους βαρύς χαρακτηρισμούς, ο Επικεφαλής της “Αλλαγής Πορείας” καταλήγει:

«Προσπαθήσανε να εκδικηθούν τον Δήμαρχο που δεν τους έδωσε τίτλους και χρήμα και το μόνο που κάνανε είναι να πυροβολούν τα πόδια τους. Δεν πείθουν κανέναν και δεν τους πιστεύει κανένας! Καλό ταξίδι και καλά ξεμπερδέματα με τον λαό παλιοί μας “υποστηρικτές”!»

Σχόλια

Exit mobile version