home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Black Friday με Bazaar στο 1ο Γυμνάσιο

Θα συγκεντρωθούν ρούχα, βιβλία και αντικείμενα αποκλειστικά για τις ηλικιακές ομάδες των μαθητών του σχολείου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ναύπλιο: Black Friday με Bazaar στο 1ο Γυμνάσιο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με την υποστήριξη της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου και του Προεδρείου του 15μελούς, διοργανώνει Bazaar ενόψει της Black Friday. Θα συγκεντρωθούν ρούχα, βιβλία και αντικείμενα αποκλειστικά για τις ηλικιακές ομάδες των μαθητών του σχολείου.

Παρακαλούνται οι γονείς να προσφέρουν για το σκοπό αυτό ρούχα, βιβλία και αντικείμενα που είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά δεν είναι πλέον χρήσιμα για αυτούς και τα παιδιά τους, πλυμένα και καθαρά, ώστε να πουληθούν στο διήμερο Bazaar σε συμβολική αξία. Τα ρούχα που δεν πουληθούν, θα προσφερθούν σε άπορες οικογένειες ενώ τα βιβλία θα ενισχύσουν τη βιβλιοθήκη του σχολείου.

Με αυτόν τον τρόπο όλοι θα προσφέρουν αλλά και θα αγοράσουν κάτι που είναι αναγκαίο για τα παιδιά τους, ενώ επίσης θα συμβάλλουν στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Κύριο μέλημα του συλλόγου είναι να δρα βοηθητικά προς όλες τις μαθητικές δραστηριότητες όπως χορούς, εκδρομές, εκπαιδευτικές επισκέψεις, μειώνοντας το κόστος συμμετοχής των μαθητών, ώστε να είναι εφικτή η συμμετοχή όλων των παιδιών.

Η συγκέντρωση των ειδών αυτών, θα γίνει στο χώρο του σχολείου, όπου αφού συλλεχθούν θα οργανωθούν.

Η διεξαγωγή του Bazaar θα υλοποιηθεί Σάββατο και Κυριακή 26/11 και 27/11 και ώρες 10:00 – 15:00 , στο χώρο του σχολείου, στο Ναύπλιο.

Ζητείται η ενεργή συμμετοχή όλων, έστω και με ένα μικρό αντικείμενο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis