home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Ζεστή υποδοχή για τον Νίκο Ανδρουλάκη στην “Πελοπόννησος EXPO”

Συζητήσεις με επιχειρηματίες, τοπικούς φορείς και πολίτες
Νίκος Ανδρουλάκης Πελοπόννησος expo Αργολίδα (7)

Την έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου, 19 Νοεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στη Δαλαμανάρα Αργολίδας. Τον κ. Ανδρουλάκη περίμενε ζεστή υποδοχή από πλήθος κόσμου που τον καλωσόρισε σε έναν κορυφαίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου θεσμό. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης όπου και συνομίλησε με τους εκθέτες, αλλά και με πολίτες που βρίσκονταν στον χώρο της έκθεσης.

Ο κ. Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για τους ανείσπρακτους φόρους, αλλά και για την αλλαγή που επιβάλλεται στον χειρισμό του Ταμείου Ανάκαμψης, ώστε να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο στην πράσινη μετάβαση, δίνοντας παράλληλα κίνητρα στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα. Μάλιστα, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη που επιβάλλεται να δοθεί στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα με την κάλυψη μέρους του κόστους που καλούνται να αντιμετωπίσουν και την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, ενώ σχολίασε πως είναι απαραίτητη μία νέα ρύθμιση για τις οφειλές των επιχειρήσεων, ώστε να διευκολυνθούν στην αποπληρωμή των χρεών τους.

Ο κ. Ανδρουλάκης, μετά την επίσκεψή του στην έκθεση, θα παραμείνει στην Αργολίδα, καθώς στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιήσει ομιλία με στελέχη και φίλους του κόμματός του στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας στο Άργος.

Η δήλωση Ανδρουλάκη

Όπως σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης:

“Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά: το πρώτο εννιάμηνό της χρονιάς οι ανείσπρακτοι φόροι είναι 5,8 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ από ένα σημαντικό εργαλείο που έφτιαξε η Ευρωπαϊκή Ένωση για να αντιμετωπίσουμε τις παρενέργειες της κρίσης, το Ταμείο Ανάκαμψης, από τα δάνεια έχουν επωφεληθεί μόνο 41 μεγάλες επιχειρήσεις. Αυτά όλα δείχνουν τις προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Εμείς έχουμε ένα άλλο σχέδιο, το Ταμείο Ανάκαμψης να γίνει ένα εργαλείο που με κίνητρα θα βοηθήσει στην πράσινη μετάβαση, κάνοντας τις επιχειρήσεις του πρωτογενούς και του δευτερογενούς τομέα παραγωγούς ενέργειας μέσω ενεργειακών κοινοτήτων, για να διασφαλίσουν το κόστος παραγωγής, δίνοντας κίνητρα ψηφιακής σύγκλισης και ανάπτυξης και βεβαια κίνητρα συνεργειών. Όσον αφορά τα χρέη των επιχειρήσεων προτείνουμε τις 120 δόσεις για χρέη προς την εφορία και τον ΕΦΚΑ και πάντα κίνητρα για τους συνεπείς.

Τέλος για τον πρωτογενή τομέα που περνάει πολύ κρίσιμες στιγμές, θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει κάλυψη μέρους του κόστους των λιπασμάτων και των ζωοτροφών και επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης σύμφωνα με την κάθε παραγωγική μονάδα.

Αυτές οι πολιτικές επιλογές είναι επιλογές που κάνουν την κοινωνία ανθεκτική και την παραγωγική Ελλάδα ισχυρή, εξωστρεφή, ώστε να αντέξει τις περιπέτειες της οικονομικής κρίσης”.

Σχόλια

5 απαντήσεις

  1. ΔΗΠΑΚ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΈΑ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ

    Ο πολύ δουλεμένος βιοπαλαιστης των δεκάδων διαμερισματων ακινήτων με 850. 000.00 καταθέσεις στα 43 του χρόνια!!! Του σημιτικου απολιθωματος που κατέστρεψε τη χώρα, αυτός θα εμπνεύσει τους ανέργους, τους επιστήμονες και τους εργάτες των part taim των 400, 00 ευρώ το μήνα, υπάρχουν σανοφαγοι που πιστέψουν σε αυτόν το τύπο;; πάτε καλά μωρέ!!!!!!!!!

    1. Απόλυτα ακριβής!!!!
      Αν και τώρα οι σανοφάγοι και τα άμυαλα ή έμμισθα κομματόσκυλα ξαναψηφίσουν αυτούς που μας καταράκωσαν σαν ανθρώπινες οντότητες…..
      ….δεν υπάρχουν πλέον άλλα λόγια αηδίας…..και άλλες δικαιολογίες…
      Καλά να πάθουμε…

  2. Απόλυτα ακριβής!!!!
    Αν και τώρα οι σανοφάγοι και τα άμυαλα ή έμμισθα κομματόσκυλα ξαναψηφίσουν αυτούς που μας καταράκωσαν σαν ανθρώπινες οντότητες…..
    ….δεν υπάρχουν πλέον άλλα λόγια αηδίας…..και άλλες δικαιολογίες…
    Καλά να πάθουμε…

  3. ΔΗΠΑΚ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΈΑ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ

    Πίσω από τον πολυδουλεμενο ηγέτη ένας άλλος δουλευταρας αγωνιστής, αυτός με την σκληρή αντιπολίτευση ως αρχηγός παράταξης τωΡα θέλει να γίνει κ βουλευτής για το καλό της χώρας κ του τόπου…. Αληθεια υπάρχουν νοημονες πολίτες που θα ψηφίσουν άτομα που δεν εργάστηκαν ποτέ, με μόνιμη ενασχόληση με το κόμμα!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Νταλαμαναριωτης

    Και πίσω από το ηγέτη στη Φωτο άλλος ένας δουλευταρας αγωνιστής που έκανε την πιο σκληρη αντιπολίτευση ως αρχηγός παράταξης στο Δήμο, τώρα θέλει να γίνει κ βουλευτής να σώσει τη χώρα, να εμπνεύσει τους νέους λέγοντας χωρίς δουλειά μπαίνοντας σε ένα κόμμα απ τα, 16 σου γινεσε αντινομάρχης αντιπεριφερειαρχης ίσως κ βουλευτής. Ελα όμως που ο λαός ξύπνησε απ το βαθύ ύπνο που του προσφέρατε κ θα σας μαυρίσει στη κάλπη.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis